Σήμερα (12.00) το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Κοτανίδη

Σήμερα το ελληνικό θέατρο αποχαιρετά τον Γιώργο Κοτανίδη. Στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας Ακροπόλεως συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον 74χρονο ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, ύστερα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο θάνατος του δημιουργού των «Σαλτιμπάγκων» και συγγραφέα γνωστών μυθιστορημάτων συγκλόνισε το πανελλήνιο, με τη σύντροφό του Ιωάννα και τις κόρες του Εύα και Αντιγόνη να είναι απαρηγόρητες για το αιφνίδιο τέλος του υπέροχου και ευγενούς πρωταγωνιστή της θεατρικής σκηνής, την οποία υπηρέτησε μέχρι τέλους.

Χρήματα αντί στεφάνων

Η οικογένεια με ανακοίνωσή της στο διαδίκτυο δήλωσε την επιθυμία της αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα «Εις μνήμην Γιώργου Κοτανίδη» στα: «Σχεδία» (περιοδικό δρόμου αστέγων), «Ιστορικά Αρχεία Μουσείου Μπενάκη», «Stray.gr» (Σωματείο Προστασίας και Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων).

Ο Γιώργος Κοτανίδης νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δημόσιου θεραπευτηρίου της Αθήνας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ρουτίνας. Προέκυψαν ωστόσο μετεγχειρητικές επιπλοκές και χειρουργήθηκε ακόμα δύο φορές. Οι γιατροί ήλπιζαν σε ένα θαύμα, το οποίο δυστυχώς δεν ήρθε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

Έμυ Λιβανίου: Νυχτοπερπάτησε με τον εφοπλιστή σύντροφό της, Πέτρο Παππά

Η Έμυ Λιβανίου με τον σύντροφό της, Πέτρο Παππά έκαναν βραδινή έξοδο.