«Παρελθόν» από το «Μεσημέρι #yes» ο νικητής του «Survivor 2» Ηλίας Γκότσης

«Τέλος» ο Ηλίας Γκότσης από το «Μεσημέρι #yes» με παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο.

Αφορμή για την αιφνίδια απομάκρυνση του νικητή του «Survivor 2» στάθηκε η απόφαση του Open να ενισχυθεί η θεματολογία της εκπομπής με επικαιρότητα, προκειμένου να «ξεκολλήσει» από το καθημερινό χαμηλό ποσοστό 6% κατά μέσο όρο. Αντικαταστάτης του, ο έμπειρος δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος!

«Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε. Πέρασα πολύ ωραία σε αυτή την πρώτη μου τηλεοπτική συνεργασία. Ευχαριστώ πολύ και από καρδιάς όλους! See ya soon» έγραψε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στα social media ο 30χρονος personal trainer, με τους followers του να τον ενθαρρύνουν για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του καναλιού, «το “Μεσημέρι #Yes” ενισχύεται με infotainment διάθεση ως προς το περιεχόμενο, αλλά και νέα πρόσωπα. Οι δημοσιογράφοι του ενημερωτικού τμήματος του Open αναλύουν την τρέχουσα ειδησεογραφία, ενώ η ομάδα του «Έθνους» σε ειδική ενότητα μεταφέρει τηλεοπτικά τα αποκλειστικά ρεπορτάζ αλλά και θέματα που βρίσκονται στα trends του διαδικτύου (…) Μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος, σε ρόλο σχολιαστή, καταγράφει παράλληλα τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, σε μια πρωτότυπη αυθόρμητη καθημερινή κουβέντα μαζί τους»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρινέλλα: Η στιγμή της κατάρρευσης που πάγωσε το πανελλήνιο

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή...

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

Έμυ Λιβανίου: Νυχτοπερπάτησε με τον εφοπλιστή σύντροφό της, Πέτρο Παππά

Η Έμυ Λιβανίου με τον σύντροφό της, Πέτρο Παππά έκαναν βραδινή έξοδο.