Ο Μιλουτίνοφ θα γίνει κάτοικος Μόσχας, με τις φήμες να μιλούν για ετήσιο συμβόλαιο ύψους 2.000.000 ευρώ

Κινητικότητα εν μέσω καραντίνας παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο Λιμάνι. Στον Ολυμπιακό εξάλλου προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτή τη διακοπή, σχεδιάζοντας καλύτερα το πλάνο τους για τη νέα σεζόν.

Το… αύριο δεν περιλαμβάνει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος φημολογείται ότι υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Βέβαια, το αφεντικό της ρωσικής ομάδας Αντρέι Βατούτιν ξέσπασε για όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας τους: «Είμαι εκνευρισμένος με το θέμα (για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ), γιατί μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ. Η ΤΣΣΚΑ είμαστε. Γιατί 9.000.000 ευρώ; Γράψτε 18.000.000!

Με την οικονομία να διαλύεται και τα νέα να είναι όλο και χειρότερα, υπάρχουν περιορισμοί παντού, αλλά η ΤΣΣΚΑ θα πετάξει εκατομμύρια από το τραπέζι. Είμαστε από άλλο πλανήτη. Λόγω της καραντίνας και της απομόνωσης δεν μπορώ να θυμηθώ πότε έπιασα στιλό για να υπογράψω κάτι. Για την ΤΣΣΚΑ, για όλες της ομάδες της Ευρωλίγκας, είναι πιο σημαντικό να βρούμε έναν συμβιβασμό στους μισθούς των παικτών που έχουμε». Παρ’ όλα αυτά το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές θεωρείται δεδομένο και πιθανότατα ο Σέρβος σέντερ, που μένει ελεύθερος από τους Πειραιώτες, θα αμείβεται με 2.000.000 ευρώ ετησίως. Παράλληλα, οι Μοσχοβίτες ανανέωσαν τη συνεργασία με τον Μάικ Τζέιμς.

Οι «ερυθρόλευκοι», προκειμένου να καλύψουν το κενό του Μιλουτίνοφ, βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον αθλητικό σέντερ Χασάν Μάρτιν, που αγωνίζεται στην Μπουντούτσνοστ, ενώ, σύμφωνα με ιταλικά μέσα, έχουν στο στόχαστρό τους τον Κέιλεμπ Ταρζέφσκι της Αρμάνι Μιλάνο.

Ένα άλλο θέμα που καίει τον Μπαρτζώκα εν όψει της νέας σεζόν είναι αυτό των γκαρντ. Ο Κώστας Σλούκας παραμένει στην κορυφή της λίστας, ενώ ο έμπειρος κόουτς φέρεται ότι έχει κάνει κρούση στον Μάλκολμ Ντιλέινι. Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε χθες ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει συμβόλαιο με απολαβές 1.800.000 ευρώ τον χρόνο στον Αμερικανό.

Τέλος, οι Πειριώτες φημολογείται πως έχουν κάνει επίσημη κρούση και στον ελεύθερο Αυστραλό γκαρντ/φόργουορντ Ράιαν Μπρόκοφ.

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

Στέλιος Κρητικός: Η επεισοδιακή συνάντηση με τον Νταλάρα – «Ζητούσε την αστυνομία»

Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην...