Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Αναζητούν τα τεράστια ποσά που «καβάτζωσε» από απελπισμένους ο «δρ Χάρος»

Συνεχίζονται οι εξονυχιστικές έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, που θεωρούν ότι υπάρχει ακόμη πολύ ψωμί στον βίο και στην πολιτεία του Νίκου Κοντοστάθη που παρίστανε τον γιατρό-σωτήρα αποσπώντας τεράστια χρηματικά ποσά, στέλνοντας στον θάνατο όσους εμπιστεύονταν τα «μαντζούνια» του και διέκοπταν τη θεραπεία τους.

Νέες περιπτώσεις εμφανίζονται η μία μετά την άλλη κι έτσι οι αστυνομικοί έκαναν νέο «ντου» στη χλιδάτη βίλα του 47χρονου αλμπάνη στο Κορωπί, προσπαθώντας να εντοπίσουν το τεράστιο κομπόδεμα που υπολογίζεται ότι είχε συγκεντρώσει, αφού από κάθε θύμα αποσπούσε χιλιάδες ευρώ με την υπόσχεση ότι θα το γλιτώσει από τον καρκίνο.

Με ανιχνευτές μετάλλων και ειδικά εκπαιδευμένο στον εντοπισμό χρημάτων σκύλο οι αστυνομικοί ερεύνησαν επί ώρες τα περίπου 1.000 τετραγωνικά της βίλας «φρούριο», καθώς θεωρούν ότι κάπου έχει κρύψει τα χρήματα, αφού ο «δρ Χάρος» δεν έχει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα.

Τα έβαλε σε κρύπτη;

Η έρευνα θα επαναληφθεί, καθώς το οικόπεδο γύρω από τη βίλα που έχει παραχωρήσει στα παιδιά του έχει έκταση 3,5 στρεμμάτων και δεν αποκλείεται να έχει φυλαγμένα σε μια κρύπτη τα χρήματα των θυμάτων του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και ένας ανιχνευτής μετάλλων.

Παράλληλα, αρχίζει έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο κομπογιαννίτης είχε προβλέψει να στείλει τα χρήματα στο εξωτερικό, σε κάποια offshore εταιρία ή ακόμα και σε θυρίδες, ενώ αναζητούνται τυχόν σημειώσεις και οτιδήποτε έχει σχέση με τη δράση του. Οι καταγγελίες για τον ψευτογιατρό έχουν ξεπεράσει τις 100 και οι αστυνομικοί συνεχίζουν εντατικά να παίρνουν καταθέσεις.

Όπως έκανε γνωστό ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, εκπροσωπεί δύο νέα θύματα του Νίκου Κοντοστάθη. Στη μία περίπτωση πρόκειται για Ροδίτη ο οποίος καταγγέλλει ότι χειρουργήθηκε από τον γιατρό «μαϊμού» και «τρεις συνεργούς του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών»!

Η επέμβαση κράτησε 12 ώρες και του αφαίρεσαν ένα πλευρό, τοποθέτησαν στο σώμα του ένα εργαλείο που ονόμασαν «κλωβό» και, ενώ είχε ήδη βαρύ τραυματισμό από πτώση με αλεξίπτωτο, δυσχέραναν την κατάσταση της υγείας του αφήνοντάς τον ανάπηρο σε ποσοστό 92% και καθηλωμένο σε καροτσάκι!

Το δεύτερο θύμα καταγγέλλει ότι με την καθοδήγηση του κομπογιαννίτη απατεώνα χορήγησε στον πατέρα του μία επικίνδυνη θεραπεία η οποία όχι μόνο δεν θεράπευσε τον καρκίνο, αλλά προκάλεσε τον θάνατό του! Για τις δύο αυτές περιπτώσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση το δικηγορικό γραφείο, μελετά τη δυνατότητα επέκτασης του κατηγορητηρίου «εις βάρος του κατηγορουμένου και κάθε συνεργού του, πέραν του αδικήματος της απάτης, για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης στην περίπτωση του πρώτου εντολέα μας και για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας. Στην πρώτη περίπτωση οι προβλεπόμενες ποινές έχουν ανώτατο όριο τα 15 χρόνια, ενώ στη δεύτερη περίπτωση την ισόβια κάθειρξη».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...