Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για την σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Δεν θα είμαστε ξανά μαζί» (video)

Με ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, ενάμιση χρόνο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους στο Instagram. H παρουσιάστρια απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών φίλων της, πολλές από τις οποίες αφορούσαν τη σχέση της με τον πρώην άντρα της.

«Είναι πολύ προσωπικές αυτές οι ερωτήσεις και δεν νομίζω ότι η απάντηση θα σας βοηθήσει σε κάτι πέρα από την περιέργεια και το κουτσομπολιό» είπε αρχικά η Σίσσυ, αλλά στη συνέχεια απάντησε λέγοντας: «Θέλω να σας πω ότι ήμασταν όντως πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε πάρα πολύ αγαπημένοι, γιατί έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν, τα οποία δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν, γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή της τη μορφή. Και τώρα υπάρχει κάτω από μια άλλη μορφή, γιατί η οικογένειά μας παραμένει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια απάντησε και στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον frontman των Onirama, λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν αυτό, το τι ακριβώς έχει συμβεί. Αυτό που θα ήθελα όμως να διευκρινίσω και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία, είναι ότι δεν είμαστε ξανά μαζί και ούτε θα είμαστε ξανά μαζί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

«Πριν από 17 χρόνια μετά από καμάκι γνώρισα αυτό το υπέροχο κορίτσι»

«Και ναι, πέρασαν 17 χρόνια σα να ήταν ψέμα»

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.

Ερωτευμένη ξανά η Σοφία Μαριόλα; Τα τρυφερά τετ-α-τετ σε έξοδο με γοητευτικό κύριο

Η Σοφία Μαριόλα ερωτεύτηκε ξανά; Πρόσφατα έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος αποκάλυψε πως χώρισαν

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.