Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Ζάμπλουτη Κλεοπάτρα η Κένταλ Τζένερ

Μπάνιο σε ολόχρυση μπανιέρα κάνει το πιο διακριτικό μέλος της οικογένειας των Καρντάσιαν – Τζένερ, ενώ στο σαλόνι της φιγουράρει πινακίδα από νέον με τις διαστάσεις του πέους.

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, η Κένταλ Τζένερ, άνοιξε για πρώτη φορά την πόρτα της βίλας της στο περιοδικό «Architectural Digest» για να ξεναγήσει τους αναγνώστες του στον χώρο που φέρει τη σφραγίδα της προσωπικότητάς της.

Ναι, η μπανιέρα από ατόφιο χρυσάφι θα μπορούσε να θεωρηθεί «κιτς», αλλά στην περίπτωση της Κένταλ Τζένερ μοιάζει περισσότερο με μια «εξτραβαγκάντζα», που δίνει μια διαφορετική νότα στο κατά τ’ άλλα μοντέρνο σπίτι της. Η 23χρονη, η οποία μόνο πέρυσι έβαλε 21.100.000 ευρώ στην τσέπη της από τη δουλειά της ως μοντέλο, όπως εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό, θέλησε το νέο σπίτι της «να έχει χαρακτήρα».

Στην είσοδο, τους επισκέπτες υποδέχεται ένα από τα φημισμένα «γλυπτά από φως» του Τζέιμς Τέρελ, η αξία του οποίου υπολογίζεται από 420.000 ευρώ μέχρι 630.000 ευρώ. Όταν η Τζένερ διακοσμούσε τον χώρο, δεν επέτρεψε την τοποθέτηση τηλεόρασης στο καθιστικό, διότι προτιμάει να συζητάει όταν βρίσκετε με τους φίλους της, παρά να παρακολουθούν τηλεόραση. Μετέτρεψε, δε, την αίθουσα κινηματογράφου που υπήρχε αρχικά στο σπίτι σε ειδικό χώρο όπου ζωγραφίζει για να ηρεμεί.

Συλλογή από… τσάγια

Η πιο «πικάντικη» πλευρά της προσωπικότητάς της δεν βγαίνει στην κρεβατοκάμαρα, όπου τις εντυπώσεις κλέβει η συλλογή της από τσάγια, καθώς δηλώνει «εθισμένη» στο τσάι, μια και δεν πίνει ποτέ καφέ. Αποτυπώνεται στην πινακίδα από νέον στο καθιστικό που αναφέρεται σε «22 εκατοστά». Το έργο, αξίας 110.000 ευρώ που δημιούργησε η Τρέισι Εμιν το 1999, πιστεύεται ότι αναφέρεται στο μήκος του πέους του πρώην αγοριού της καλλιτέχνιδος.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα