Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Απόδραση» σε φάρμα της Οίτης με εστεμμένη της πασαρέλας

Στα 26 στρέμματα του «Vasilikia Mountain Farm» του Σταύρου Τζιούφα στην Παύλιανη, στο καταπράσινο καταφύγιο στους πρόποδες της Οίτης, χαλάρωσε το περασμένο weekend ο νεαρός επιχειρηματίας Γιώργος Γιγουρτάκης με την παρέα του, ανάμεσα στους οποίους ήταν η καλλονή Υπαπαντή Βασιλά, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Ο νέος και περιζήτητος εργένης, γιος του γνωστού επιχειρηματία και συλλέκτη Τάκη Γιγουρτάκη και ένα από τα καλύτερα παιδιά που κυκλοφορούν στην Αθήνα, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες (από την Playmate Ηρώ Λεγάκη ως τη Σαμάνθα Μόρισον και την Oλγα Φαρμάκη) πλέον δεν ανακοινώνει και δεν δημοσιοποιεί την προσωπική του ζωή ούτε στον λογαριασμό του στο Instagram. Αν και από το φιλικό του περιβάλλον πληροφορηθήκαμε ότι διατηρεί μια τρυφερή σχέση με την Υπαπαντή Βασιλά, η μοναδική επίσημη φωτογραφία τους που κυκλοφορεί είναι από την πρεμιέρα του Θοδωρή Φέρρη στο Romeo.

Η απόδραση της παρέας στο ορεινό κατάλυμα, που έχει δημιουργήσει και νοικιάζει ως ξενοδοχείο ο Σταύρος Τζιούφας, ήταν μοναδική επιλογή για ξεκούραση δίπλα στη φύση, ανάμεσα σε τρεχούμενα νερά, ρυάκια και στάβλους με άλογα, λόγω του Covid-19. Τόσο ο Γιώργος όσο και η Υπαπαντή λατρεύουν τη γυμναστική και την υγιεινή ζωή. Το καλοκαίρι πέρασαν μαζί και κάποιες ημέρες στην εξοχική κατοικία της οικογένειας Γιγουρτάκη στη Σίφνο, ενώ στην Αθήνα προτιμούν να απολαμβάνουν ήσυχα βράδια στο διαμέρισμα του Γιώργου στα νότια προάστια.

Ο Γιώργος Γιγουρτάκης λάτρευε και είχε πρότυπο τον μεγάλο του αδερφό, τον Νίκο, που έφυγε νωρίς και άδικα, μόλις στα 30 του χρόνια, όταν η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει εκείνη τη μοιραία Τετάρτη του Οκτώβρη του 2011.

Η Υπαπαντή Βασιλά είναι ένα πολύ νέο και πολύ όμορφο, χαμηλών τόνων κορίτσι, που ασχολείται με το modeling. Μεγάλωσε στη Ρόδο και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει, αν και είχε περάσει στη Γεωπονική στο Ηράκλειο Κρήτης, όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της. Με τέλειες αναλογίες και μοναδική ομορφιά, η νέα κοπέλα πήγε στα καλλιστεία και κέρδισε τον τίτλο «Μις Τουρισμός».

Από τότε εργάζεται ως μοντέλο, ενώ χαρακτηρίζεται το next big thing του ελληνικού Instagram, με χιλιάδες followers που την ακολουθούν με πάθος σε κάθε της βήμα.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα