Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Βρέθηκε σώος ο ράπερ Lamanif! Οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σε ψυχιατρική κλινική

Την άκρη του νήματος στο πολύκροτο θρίλερ της εξαφάνισης του 24χρονου ράπερ Λάμπρου Μανιφάβα, ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 8 Φεβρουαρίου, αλλά εντοπίστηκε σώος το Σάββατο, αναζητούν οι Αρχές!

Ο 24χρονος μουσικός, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Lamanif», εντοπίστηκε να κάθεται μόνος του σε ένα παγκάκι στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με τους άνδρες της επίλεκτης ομάδας που συστάθηκε από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ο νεαρός, ο οποίος είχε δηλώσει δημόσια την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του, έδειχνε να βρίσκεται σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο 24χρονος ανέφερε ότι ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει. Όμως, δήλωσε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει για την εκβίαση που δεχόταν εξαιτίας του περίφημου «ροζ» βίντεο, που έδειχνε προσωπικές του στιγμές με γυναικεία εσώρουχα, σε ρόλο υποτακτικού «αφέντρας», λέγοντας ότι θα καταθέσει αναλυτικά για όλα το αμέσως προσεχές διάστημα. Την ίδια ώρα, μυστήριο παραμένει το πού βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες, αν και οι αρχικές πληροφορίες των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης ανέφεραν ότι φιλοξενούνταν στο σπίτι ενός φίλου του.

«Δόξα τω Θεώ, το παιδί μου βρέθηκε! Μίλησα με τον αδελφό μου, που είναι αστυνομικός, και μου είπε μόνο ότι αυτή τη στιγμή το παιδί είναι καλά και ότι τώρα (σ.σ.: το πρωί του Σαββάτου) δίνει κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα» ανέφερε ανάμεσα σε αναφιλητά ο πατέρας του ράπερ.

Αμέσως μετά την κατάθεσή του στην Αστυνομία, ο νεαρός μουσικός οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σε ψυχιατρική κλινική, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με το σάιτ typosthes.gr, αναμένεται να εξεταστεί από ψυχιάτρους, ώστε να συνταχθεί η σχετική πραγματογνωμοσύνη. Πάντως, άτομο από το περιβάλλον του ράπερ ανέφερε ότι ο 24χρονος χρήζει βοήθειας.

Ο Λάμπρος Μανιφάβας εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή Ραντάρ, στην Ανω Περαία, την περασμένη Δευτέρα. Λίγο πριν, είχε αναρτήσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο δήλωνε την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Παράλληλα, ανέφερε το πρόβλημα εξάρτησης που αντιμετωπίζει με την κοκαΐνη, εξηγώντας για τη συνεύρεσή του με τις «αφέντρες»:

«Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί όπου δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μία φορά, τις επόμενες με εκβίαζαν με το βίντεο. Από τότε, μου έπαιρναν λεφτά και με απειλούσαν»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...