Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Λαζόπουλος έχασε τις αισθήσεις του και έκανε ράμματα στο κεφάλι

Χάντρα θαλασσιά... θα πρέπει να φορέσει ο Λάκης Λαζόπουλος!...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...

Δίκη «ξέπλυμα» για το Μάτι

Με ποινές... χάδι και μάλιστα εξαγοράσιμες, ελεύθεροι έφυγαν χθες...

«Ριάλια» με την υπογραφή των Droulias Brothers

Οι Droulias Brothers επέστρεψαν δυναμικά στη δισκογραφία με ένα...

Ο γάμος του σέντερ φορ στην Πάρο

Ο λαμπερός γάμος του (σέντερ φορ) Αντώνη Πετρόπουλου στην Παροικιά της Πάρου με κουμπάρο τον κολλητό του (τερματοφύλακα) Αλέξανδρο Τζόρβα

Σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό, τοποθετημένο στην Παροικιά της Πάρου, ο Αντώνης Πετρόπουλος και η Ηρώ Καταρά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους. Ο σέντερ φορ, που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, γνωρίστηκε με την αγαπημένη του στο όμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί (το οποίο είναι ο τόπος καταγωγής του), γι’ αυτό και επέλεξαν να ζήσουν αυτήν τη σημαντική στιγμή της ζωής τους εκεί.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Φωκά, στο οποίο η όμορφη νύφη έφτασε με καραβάκι, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδελφό της. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο οποίος είναι κολλητός φίλος του γαμπρού, και η σύζυγός του Χρυσαυγή Ατσιδάκου. Η Ηρώ έλαμπε μέσα στη νυφική δημιουργία του οίκου Konstantinos, ενώ το κοστούμι του Αντώνη και του κουμπάρου ήταν διά χειρός Παπαδόγαμβρου, του σχεδιαστή που έχει επιμεληθεί την εμφάνιση πολλών ποδοσφαιριστών, ανάμεσά τους κι εκείνη του fashion icon Τζιμπρίλ Σισέ.

Εγινε η νύχτα μέρα

Η νύχτα έγινε μέρα όταν μετά την τελετή το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χώρο της δεξίωσης, καθώς, όταν έκοψαν την τούρτα (την οποία κοσμούσαν αστερίες), πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες φώτισαν την παραλία για έξι ολόκληρα λεπτά, κάνοντας το σκηνικό ακόμη πιο εντυπωσιακό. Το ζευγάρι είχε επιλέξει ως θέμα του γάμου του -τι άλλο;- τη θάλασσα, γι’ αυτό και οι μπομπονιέρες αποτελούνταν από μια μεγάλη πέτρα κι έναν αστερία, από τα οποία κρέμονταν τα κουφέτα.

Ο πρώτος χορός των νεονύμφων ήταν υπό τους ήχους του τραγουδιού της Δήμητρας Γαλάνη και του Γιώργου Καραδήμου με τίτλο «Σε θέλω», ενώ το κέφι άναψε στη συνέχεια, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε όλα τα είδη μουσικής, από παραδοσιακά μέχρι ντίσκο. Το γλέντι κράτησε έως τα ξημερώματα, με τον γαμπρό να είναι εκείνος που επιδόθηκε σε χορευτικές φιγούρες μέχρι… τελικής πτώσης. Κι όλα αυτά, μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις που κράτησαν τρεις μέρες, αφού οι καλεσμένοι βρέθηκαν στο νησί από την Πέμπτη, προκειμένου να παραβρεθούν στα πάρτι που είχε οργανώσει το ζευγάρι.

Από αυτήν τη σημαντική στιγμή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φίλοι του Αντώνη από τον αθλητικό χώρο. Ανάμεσά τους είδαμε τους Σωτήρη Κυργιάκο, Σωτήρη Μπαλάφα, Θοδωρή Τριποτσέρη, Αλέξανδρο Κασμερίδη, Χρήστο Αραβίδη, Τάσο Λαγό, Παναγιώτη Κόρμπο, Πάολο Φαρινόλα, Γιώργο Μπάρκογλου και Σπύρο Φουρλάνο.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...