Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Πανηγύρι στο twitter με την Πελαγία – Απείλησε με μήνυση συμπαίκτες της στο «Survivor»

«Παλτό και δολοπλόκα»

Χαλασμός στο twitter με την Πελαγία Καζολέα.

Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης… δίκασαν την παίκτρια των Μαχητών, επειδή έβγαλε (με σχέδιο!) στον τάκο τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, ενώ λίγες ώρες αργότερα, όταν πια είχε προταθεί και η ίδια μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα προς αποχώρηση από το «Survivor», την έκραξαν για τα καλά, καθώς απείλησε με μηνύσεις κάποιους συμπαίκτες της!

Φ1 pelagia 4

Όλα ξεκίνησαν πριν από τη διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα ασυλίας, όταν η Πελαγία παραδέχτηκε on camera πως πέτυχε το σχέδιό της. «Το σκεπτικό μου χθες να βγάλουμε με χειρουργικές κινήσεις υποψήφιο τον Ανδρέα επιβεβαιώθηκε, γιατί φάνηκε ότι υπήρχε σχέδιο ο Σάββας να δώσει με την ατομική ασυλία τον Σπύρο και από την κάλπη να βγω εγώ, αλλά τους το χαλάσαμε όλο αυτό…» είπε και δέχτηκε αμέσως «βέλη» των τηλεθεατών.

pelagia kazolea

«Δηλητήριο στάζει η γλώσσα της Πελαγίτσας, ΟΥΣΤ!» σχολίασε κάποιος στο twitter, «Πέτυχε το σχέδιό μου να βγάλουμε υποψήφιο τον Ανδρέα με χειρουργικές κινήσεις για να μείνω εγώ και να μη φάμε ποτέ! Πάρʼ τα να μη στα χρωστάω!» σιγοντάρισε ένας άλλος.
Η συνέχεια βρήκε την ομάδα των Μαχητών να χάνει και τη δεύτερη ασυλία, και το συμβούλιο που ακολούθησε ήταν από τα πιο θορυβώδη φέτος. Κι αυτό διότι μετά τη νέα ήττα της μπλε ομάδας ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγόρησε ανοιχτά την Πελαγία και τη Σοφιάννα Αβραμάκη ότι κάνουν κουμάντο στο φαγητό και βάζουν μεγαλύτερες δόσεις για εκείνες.

271145978 1365045040617322 8810839190586175548 n Η Πελαγία, από την πλευρά της, έκανε τότε κάτι πρωτοφανές στα χρονικά των ελληνικών realities: απείλησε με μηνύσεις εκείνους που, όπως είπε, αμαυρώνουν την εικόνα της στο «Survivor», ξεπερνώντας τα όρια της στρατηγικής. «Αν αντιληφθώ ότι υπάρχουν χαρακτηρισμοί που υπονοούν πράγματα, χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις και είναι απλές ενδείξεις, τότε είναι όλα μηνύσιμα!» ανέφερε και σήκωσε… θύελλα 4.000 tweets με το όνομά της.

photo 2022 02 14 22 04 17

«Η Πελαγία απειλεί με μηνύσεις. Η στρατηγική σε άλλο level» έγραψε ένας. «Ξεκινά τις μηνύσεις η Πελαγία… Τελικά Queen από τα Lidl! Συνέχισε να χαμογελάς ειρωνικά. Δεν φαίνεσαι άνετη. Αμήχανη είσαι, γιατί σε πήρανε χαμπάρι» σχολίασε άλλος. «Καλά να πάθετε που λέγατε είδωλο την Πελαγία. Ενα παλτό είναι που απόψε αποδείχτηκε και τρομερή δολοπλόκα» σιγοντάρισε ένας τρίτος.

Στο… πανηγύρι του συμβουλίου πήρε μέρος και η Κάτια Ταραμπάνκο, ξεκαθαρίζοντας προς υπεράσπιση της Πελαγίας και της Σοφιάννας πως όταν λέει κάποιος τον άλλο κλέφτη, θα πρέπει να έχει και τρανταχτές αποδείξεις. Αυτό δεν άρεσε σε κάποιους «τουιτεράδες», που την έκραξαν κι εκείνην ελαφρώς, με αφορμή τα περσινά καμώματάτης στο «Survivor», όταν είχε κατηγορηθεί, επίσης, ότι είχε κλέψει ρύζι. «Πετάχτηκε και η κλεφτορυζού να υποστηρίξει τα τέρατα ηθικής Πελαγία, Σοφιάννα και Ασημίνα» ήταν ένα από τα tweets εναντίον της. Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο σχολίασε και ο Σπύρος Μαρτίκας τη στάση της Κάτιας, λέγοντας ότι κι εκείνη έκανε πέρυσι τα ίδια. «Ο κλέφτης τον κλέφτη θα υποστηρίξει» ανέφερε on camera.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...