Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, 2026

Φαίη Σκορδά: Επιστροφή στο Κιλκίς – Οι εικόνες από το πατρικό και...

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στο Κιλκίς και πέρασε το...

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχω αλλάξει νοοτροπία στην τηλεόραση, τα καλάμια πια έχουν παρκάρει»

Με αφορμή την καθημερινή της παρουσία στο Buongiorno του...

Αγοραστή Αρβανίτη για την πίεση και τις “ενοχές” των μαμάδων: «Θήλασα για...

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου υποδέχτηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» τον Θανάση...

Espresso Doppio – Βαρκούλες και τάνκερ

Το παίζουν εφοπλισταράδες στην ξηρά, αλλά στη θάλασσα είναι...

Eurovision 2026: Ο Χρήστος Μάστορας η μεγάλη έκπληξη στον Εθνικό Τελικό – Πρώτη φορά live η «Μαργαρίτα»

Guest εμφάνιση 15 λεπτών

Όλα δείχνουν πως ο Χρήστος Μάστορας ετοιμάζεται για μια ξεχωριστή εμφάνιση στις 15 Φεβρουαρίου, στον εθνικό τελικό της Eurovision 2026.

Σύμφωνα με την εκπομπή Weekend Live και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί ως guest για περίπου 15 λεπτά.

«Σε ένα φοβερό πρόγραμμα, το οποίο το ετοιμάζει ο παραγωγός του, Γιώργος Κυβέλος και θα περιλαμβάνει τις μεγάλες του επιτυχίες, ξένα τραγούδια αλλά και κομμάτια με άρωμα Εurovision. Θα ολοκληρώσει την εμφάνισή του με το τραγούδι Μαργαρίτα το οποίο θα το ακούσουμε για πρώτη φορά live», είπε ο Αλέξης Μίχας για την εμφάνιση του Χρήστο Μάστορα.

Ο 70ος μουσικός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα γίνει τον Μάιο στη Βιέννη, στο Wiener Stadthalle, με την Αυστρία να φιλοξενεί τον θεσμό για τρίτη φορά.

Ο Α’ εθνικός ημιτελικός, με 14 τραγούδια, θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου, ενώ ο Β’ εθνικός ημιτελικός στις 13 Φεβρουαρίου, με τα υπόλοιπα 14 τραγούδια.

Η «Μαργαρίτα» δεν είναι απλώς ένα πρόσωπο ούτε ένα όνομα. Είναι η παρομοίωση του λουλουδιού που όλοι κάποτε μαδήσαμε, ψάχνοντας την απάντηση στο πιο βασικό ερώτημα του έρωτα: μ’ αγαπάει ή δε μ’ αγαπάει;

Η «Μαργαρίτα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι διαθέσιμη στις streaming υπηρεσίες, καθώς και με lyric video στο YouTube, ενώ σύντομα θα οπτικοποιηθεί μέσα από ένα music video.

H «Μαργαρίτα», σε μουσική και στίχους των Arcade και παραγωγή του Γιώργου Κυβέλλου, είναι το πρώτο single από το πρώτο προσωπικό album του Χρήστου Μάστορα, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Ο Αρναούτογλου junior στην κηδεία της γιαγιάς του συνοδευόμενος από τη μητέρα του

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του είπε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η κηδεία έγινε στη Χαλκιδική και ήταν παρών και ο γιος του, Αναστάσης.

Ανατροπή στο διαζύγιο Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν

Ο Στράτος Τζώρτζογλου καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε το λόγο χωρισμού του με τη Σοφία Μαριόλα.

Ραφτείτε! Παντρεύεται τον Φεβρουάριο παρουσιάστρια στην Πεντέλη – Δείτε το προσκλητήριο

Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει δημόσια πολλές φορές πόσο τυχερή και ευτυχισμένη νιώθει στο πλευρό του.

Χώρισε γνωστή τραγουδίστρια: «Είναι κάτι που πληγώνει, οπότε δε θα το αναπτύξω»

Χωριστούς δρόμους αποφάσισε να τραβήξει το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Ορφάνεψε και ο cine «γιος» του Κωνσταντάρα

Εχοντας «πατήσει» πριν από λίγες ημέρες τα 101 χρόνια...

Η «Espresso» βγάζει στο φως άγνωστες, ανέκδοτες ιστορίες του Αρναούτογλου με τη μητέρα του

Βαρύ πένθος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς σήμερα αποχαιρετά...

Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ο παθιασμένος έρωτας για το... ίδιο φύλο...