«Πρωταγωνίστρια» η τσάντα του μπακάλη σε κινηματογραφικό φεστιβάλ

Ποιος πασίγνωστος οίκος τη σχεδίασε;

Μια και μόνο πλαστική σακούλα ήταν ικανή να καταφέρει να κλέψει την προσοχή από το κόκκινο χαλί.

Η Κινέζα ηθοποιός Ζάνγκ Ζιγί, εμφανίστηκε στο Beijing International Film Festival φορώντας μια μαύρη βραδινή τουαλέτα και κρατώντας μια διάφανη ομπρέλα, μία εμφάνιση που από πολλούς χαρακτηρίστηκε λιτή και κομψή… Ωστόσο, αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε όλους ήταν η πλαστική κίτρινη σακούλα που κρατούσε στο χέρι της, πράγμα που δεν θα περίμενε κανείς να αντικρίσει σε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου.

Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση έκαναν πολύ γρήγορα το γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες να αναρωτιούνται για την εμφάνισή της σταρ της μεγάλης οθόνης. Κάποιοι το αντιμετώπισαν με χιούμορ ενώ μία άλλη μερίδα επέκρινε την επιλογή της. Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως η σακούλα είχε σκοπό να θυμίζει το αμφιλεγόμενο «Trash Pouch» που δημιούργησε ο οίκος μόδας Balenciaga, μια δερμάτινη τσάντα σχεδιασμένη να μοιάζει με τσαλακωμένη σακούλα σκουπιδιών, η οποία φέρεται να κοστίζει περίπου 1.790 δολάρια.

Τελικά όμως, η εξήγηση και η σημασία της κίνησης αυτής, αποδείχθηκε πολύ πιο απλή.

Πηγές από την εκδήλωση διευκρίνισαν ότι η Ζάνγκ Ζιγί, δεν κρατούσε κάποιο επώνυμο αντικείμενο-αξεσουάρ. Η πλαστική σακούλα ήταν μια απλή, καθημερινή σακούλα, η οποία είχε συμπεριληφθεί ως ένα μικρό συμβολικό στοιχείο που συνδεόταν με την ταινία της «The One», όπου η σακούλα παίζει βασικό ρόλο στην επικοινωνία ανάμεσα σε μια κόρη και τους γονείς της που έχουν προβλήματα ακοής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Η αποκάλυψη του Λιάγκα: Ποιος πήγε να τον χτυπήσει και τον έσωσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης;

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Η όμορφη κυρία είναι σύζυγος Έλληνα παρουσιαστή

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε στο θέατρο Παλλάς όπου πήγαν να δουν την παράσταση «Αλεξάνδρεια».