Έτσι πέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου το βράδυ της Ανάστασης

Το βίντεο από τη βραδιά

Την Πάρο επέλεξε η Τατιάνα Στεφανίδου για να περάσει το βράδυ της Ανάστασης, απολαμβάνοντας το πασχαλινό κλίμα του νησιού και τις παραδόσεις του.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τη βραδιά, μεταφέροντας εικόνες από την κατάνυξη και τη συγκίνηση της στιγμής.


Μακριά από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε στην Πάρο μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο και έζησαν το πνεύμα των ημερών σε ένα κυκλαδίτικο τοπίο που συνδυάζει την παράδοση με τη γοητεία του Αιγαίου.


Δεν είναι τυχαίο ότι η Πάρος συγκαταλέγεται κάθε χρόνο στους πιο αγαπημένους προορισμούς για το Πάσχα, καθώς προσελκύει επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν τις ημέρες αυτές με αυθεντικότητα.


Οι εκκλησίες, τα σοκάκια και τα έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα γεμάτη φως και ζωντάνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Τζένη Μπαλατσινού: Πώς στόλισε το σπίτι της στην Πάτμο για το Πάσχα

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην...

Ρίκα Διαλυνά: «Έπρεπε ήδη να έχω…φύγει»

Από τονΓιάννη ΑρμουτίδηΣε μια συγκλονιστική συνέντευξη ζωής προς την...

Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου: «Γέννησα και δεν θα απολογηθώ για το πώς νιώθω»

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μια από τις πιο προσωπικές...

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Εκτός Αθήνας με τον σύντροφό της για το Πάσχα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φαίνεται να ζει μια πολύ όμορφη...

Η Ξένια και οι δύο «ξένοι»

Το τηλεφώνημα του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κατερίνα Καινούργιου για...

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πάσχα στην Κορέα με τον Νίκο Συρίγο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επέλεξε να περάσει το φετινό Πάσχα...