Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

Όταν η Γωγώ Μαστροκώστα μιλούσε για τον αρραβώνα με τον Γκλέτσο

SHOWBIZ

Όταν η Γωγώ Μαστροκώστα μιλούσε για τον αρραβώνα με τον Γκλέτσο

26/05/2026 - 09:14 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η Γωγώ Μαστροκώστα υπήρξε ζευγάρι με τον Απόστολο Γκλέτσο και μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί. Καλεσμένη σε εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μερικά χρόνια πριν η παρουσιάστρια έκανε αναφορά σε αυτή τη σχέση που υπήρξε για καιρό σε εξώφυλλα περιοδικών.

«Πού το θυμήθηκες αυτό τώρα βρε Ναταλία; Αυτό το να είναι στα περιοδικά συμβαίνει με όλες τις σχέσεις του Απόστολου κακά τα ψέματα». Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα έκανε θέατρο ή τηλεόραση και απάντησε: «Έχω όνειρα να κάνω πολλά πράγματα. Γενικά βαριέμαι τη μονοτονία στη ζωή μου. Θέλω να κάνω μία δουλειά που να είναι καλή και που μπορώ να αποδώσω καλά. Αυτός είναι ο στόχος μου. Θα μου άρεσε να κάνω τηλεόραση αλλά κάτι που να μου αρέσει, είχα προτάσεις αλλά δεν έκανα».

Όσο για το τραγούδι; «Μου αρέσει πολύ το τραγούδι». «Φωνή καλή έχεις;», τη ρώτησε η Ναταλία Γερμανού με εκείνη να απαντάει: «Νομίζω έχω καλή φωνή και έκανε για έναν χρόνο μαθήματα με τη Τζούλι Μασίνο. Δεν ξέρω αν θα κάνω αυτή την προσπάθεια». Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στη Βάσω Λιόκαυτου και στο Espressonews.gr για την απώλειά της.