Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Αλέξανδρος Τσουβέλας για Εύα Καρύδη: «Αν δεν ήταν μαζί μου, δεν θα την έβριζαν»

09/08/2026 - 11:07 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ενώ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στις πωλήσεις εισιτηρίων για την επερχόμενη εμφάνισή του στο Athens Telecom Arena, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας χρειάστηκε πρόσφατα να βγει μπροστά και να προστατεύσει την αγαπημένη του, Εύα Καρύδη.

Αφορμή στάθηκαν τα δεκάδες επιθετικά και προσβλητικά σχόλια που κατακλύσαν το διαδίκτυο, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες από έξοδο του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας. Ο γνωστός stand-up comedian δεν έμεινε αδρανής, ξεκαθαρίζοντας πως θα κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους προσβάλλουν τη γνωστή γλύπτρια.

Σε συνέντευξή του στη RealLife, ο ίδιος δηλώνει: «Με την Εύα είμαστε μαζί 13-14 χρόνια, με τα πέρα και τα δώθε, με τα πάνω και τα κάτω, έτσι όπως είναι οι μακροχρόνιες σχέσεις. Μια πεθαίνουν, μια αναζωπυρώνονται, μια σβήνουν, μια φεύγουν και είμαστε μια χαρά.

Τι δουλειά έχει μαζί μου, ήθελα να ήξερα… Είναι σημαντικό να είσαι με έναν άνθρωπο που θαυμάζεις. Καλές ή κακές στιγμές τα αφήνω, γιατί το πώς δομεί κάθε ζευγάρι τη δική του σχέση δεν είναι αξίωμα. Δύο άνθρωποι δημιουργούν τη δική τους συνθήκη. Το να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου είναι σημαντικό. Αυτό νομίζω ότι κρατά τα ζευγάρια», είπε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας όσο για τη δημόσια υπεράσπιση είπε: «Θα το έκανα 500 φορές».

Και τόνισε: «Δεν σκέφτηκα στιγμή “είμαι διάσημος, ασ’ το να περάσει, ένα site το έγραψε”. Μόλις την είδα κάπως, ότι τη στεναχώρησε αυτό, γιατί δεν είναι ωραίο να σε βρίζουν σωρηδόν άγνωστοι ξαφνικά, επειδή είσαι με τον καραγκιόζη τον διάσημο… “κάτσε”, λέω, “εγώ φταίω γι’ αυτό, γιατί αν δεν ήταν μαζί μου, δεν θα γινόταν, οπότε εγώ πρέπει να αναλάβω την ευθύνη”.

Το άρθρο είχε τίτλο “Ποια είναι η σύντροφος του Αλέξανδρου Τσουβέλα” και μετά έγραφαν σχόλια από κάτω, λες κι εγώ είμαι ο Μπραντ Πιτ. Οι φωτογραφίες αδικούν την Εύα, δεν έχει φωτογένεια, τι να κάνουμε… Κι εμένα, αν με πάρεις από το πλάι, είμαι σαν γεράκι με μουστάκι».

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.