Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Τζορτζ Κλούνεϊ: Το κοσμικό event στο πριγκιπάτο της Μυκόνου με guest τον super star

Οσα έγιναν στην παραλία Λια! Οι σωματοφύλακες, τα σκυλιά και οι καλεσμένοι

Σε ρυθμούς Τζορτζ Κλούνεϊ το πριγκιπάτο της Μυκόνου, με τον σταρ του Χόλιγουντ να είναι το πρόσωπο των ημερών, και την παραλία Λια (μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού) να μετατρέπεται σε απροσπέλαστο φρούριο με σωματοφύλακες, εκπαιδευμένους σκύλους και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας!

klounei mykonos29061
Ανέμελο πηγαδάκι του Κλούνεϊ με καλεσμένους

Με τον άλλοτε πιο famous εργένη στη βιομηχανία του σινεμά να είναι καλεσμένος του super event για διακόσια άτομα (ανάμεσά τους μόλις δέκα Ελληνες) διεθνούς οίκου ωρολογοποιίας στο εστιατόριο Liasti, που είχε διαμορφωθεί ειδικά για τη βραδιά με τα χιλιάδες λαμπιόνια κατά μήκος της παραλίας να δίνουν χολιγουντιανό «αέρα» στο σκηνικό, δεν υπήρχε ούτε ένας καλεσμένος που να μην ήθελε να μιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί του

Ακόμη και ο δήμαρχος Μυκόνου, που ήταν εκεί, «έκλεψε» τρία με τέσσερα λεπτά από τον χρόνο του σταρ, με τον ηθοποιό να αρπάζει την ευκαιρία και να εκφράζει για ακόμη μια φορά την επιθυμία του για επιστροφή των κλεμμένων Γλυπτών του Παρθενώνα!

klounei mykonos29063

Ο Κλούνεϊ (αφού ξεκουράστηκε σε μία από τις σουίτες του «Santa Marina», στον Ορνό, με την κράτησή του να γίνεται με… ψευδώνυμο και τους υπαλλήλους να υπογράφουν συμφωνητικό εχεμύθειας), «έσκασε» άνετος κι ωραίος στο εστιατόριο φορώντας λευκό πουκάμισο και μπλε κοστούμι, έχοντας μούσι λίγων ημερών, ενώ διαρκώς παρατηρούσε την ομορφιά του τοπίου με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες να έχουν εξαφανιστεί από την παραλία, που ήταν άδεια.

Vips παρουσίες

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Κορεάτης ηθοποιός Hyun Bin, που συμμετέχει και αυτός μαζί με τον Κλούνεϊ στη διαφημιστική καμπάνια συγκεκριμένης σειράς ρολογιών του οίκου που διοργάνωσε το event, αλλά και ο 41χρονος σταρ του σινεμά Paul Wesley, που έγινε ευρύτερα γνωστός υποδυόμενος τον Stefan Salvatore στην τηλεοπτική σειρά «Τα ημερολόγια ενός βρικόλακα»!

klounei mykonos29067
Ο Paul Wesley με τη Βραζιλιάνα καλλονή σύντροφό του

Πάντως, τα βλέμματα των περισσοτέρων δεν έπεσαν σε αυτόν, αλλά στη Βραζιλιάνα σύντροφό του Νάταλι Κούκενμπεργκ, που διαπρέπει στον χώρο του μόντελινγκ! Υπήρξαν, όμως, και τυχεροί Ελληνες στη λίστα των καλεσμένων, όπως ο κοσμηματοπώλης Βασίλης Καίσαρης με τη σύζυγό του Χαρά και ο κτηματομεσίτης Γιάννης Ρεβύθης (αδελφός του άλλοτε μάνατζερ της Αλεξανδράτου, Σπύρου Ρέβη) με τον γιο του Αλέξανδρο.

klounei mykonos29065

Το event τελείωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με τους καλεσμένους να αποχωρούν χορτάτοι από τα μαγικά χέρια του σεφ Τάσου Μεντή και τον σταρ να οδεύει προς το «Santa Marina» για να ξεκουραστεί και να ενημερώσει προφανώς και την Αμάλ για το πώς πέρασε! Ε, έπειτα από αυτό, το βέβαιο είναι πως θα την «ψήσει» να έρθουν οικογενειακώς για διακοπές στον κυκλαδίτικο κοσμοπολίτικο προορισμό!

Το… ωριμασμένο μαγιάτικο και η… πούδρα δαμάσκηνου δια χειρος του chef Τασου Μεντη

Ο Έλληνας, όμως, που έκλεψε την παράσταση, κι ας μην τριγυρνούσε στα τραπέζια, ήταν ο διακεκριμένος σεφ Τάσος Μεντής, που ετοίμασε το μενού της βραδιάς.

klounei mykonos29064

Αυτό περιελάμβανε καλοκαιρινή σαλάτα με άγριες φράουλες, ντοματίνια και κολοκυθάκι από τον βιολογικό κήπο του σεφ στο Αλεποχώρι, τυρί φέτα από τα Μέγαρα, φιστίκι Αιγίνης, ωριμασμένο μαγιάτικο μαριναρισμένο με κουμκουάτ, ταραμά, βιολογικό πεπόνι και σάλτσα από βιολογικό χυμό πεπονιού και λουίζα, μπακαλιάρο ποσέ με βιολογικά λεμόνια, ντοματίνια και πατάτες, ενώ για επιδόρπιο σερβιρίστηκε βιολογικό παγωτό κεράσι με πούδρα αποξηραμένου δαμάσκηνου και παρφέ σοκολάτας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...