Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Η Γιαγκούση έφυγε από το σχήμα με τον Βολάνη λόγω αφίσας

Μια αφίσα κόντεψε να τινάξει στον αέρα ένα σχήμα! Η Λίτσα Γιαγκούση και ο Σώτης Βολάνης είχαν συμφωνήσει να συνεργαστούν στο Ελληνάδικο VIP Club, στο Νέο Ηράκλειο, με την πρεμιέρα τους να έχει προγραμματιστεί για το περασμένο Σάββατο.

Από την ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Όλα ήταν έτοιμα, είχαν γίνει οι απαραίτητες πρόβες, φωτογραφίσεις και προωθητικές ενέργειες. Πηγαίνοντας όμως η Γιαγκούση την προηγούμενη της πρεμιέρας στο κέντρο είδε πως η αφίσα του Βολάνη ήταν κολλημένη στ’ αριστερά και η δική της στα δεξιά. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες από άνθρωπο του μαγαζιού, δεν έγινε κατ’ εντολήν του επιχειρηματία, ούτε το ζήτησε ο συνάδελφός της. Επρόκειτο για τυχαίο γεγονός, καθώς οι άνθρωποι που έστησαν τις αφίσες επέλεξαν αυτή τη σειρά.

Η τραγουδίστρια παρ’ όλα αυτά εκνευρίστηκε και -σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή- άρχισε να φωνάζει κατά παντός υπευθύνου, απειλώντας να φύγει από το σχήμα. Ο επιχειρηματίας προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, έσκισε τις αφίσες μπροστά της και της υποσχέθηκε πως στην πρεμιέρα θα ήταν όλα όπως ήθελε εκείνη. Φαίνεται όμως πως υπήρχαν κι άλλα ζητήματα ανοιχτά και η αφίσα ήταν το… κερασάκι στην τούρτα για εκείνη. Έτσι, δεν φάνηκε να ικανοποιείται, μίλησε για ανοργανωσιά και δεν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα, αφού αποχώρησε από το σχήμα.

Πρεμιέρα μόνος του

Ο Βολάνης, λοιπόν, έκανε μόνος του πρεμιέρα κι έτσι συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο κέντρο. Μάλιστα, προχώρησε και σε μια ανάρτηση στο facebook, με την οποία κατακεραυνώνει τη συνάδελφό του: «Λυπόμαστε πολύ που η κυρία Λίτσα Γιαγκούση προσπάθησε να διαλύσει το σχήμα δίχως να σκεφτεί τις 20 οικογένειες που εργάζονται στο Ελληνάδικο VΙP club, στο Νέο Ηράκλειο, με σκοπό να μας… κρεμάσει όλους μας. Από την άλλη, χαιρόμαστε που βγήκαμε πιο δυνατοί απ’ όλη την ιστορία αυτή…» έγραψε.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τη Λίτσα Γιαγκούση, η οποία μέσω της μάνατζέρ της Ελένης Σκιαδά εξέθεσε τα πράγματα από την πλευρά της: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Σώτη Βολάνη επί προσωπικού. Δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαν συμφωνηθεί με την επιχείρηση. Ανάμεσα σε αυτά, ναι, ήταν και η αφίσα. Υπάρχει συμφωνητικό που λέει ότι η μαρκίζα της θα ήταν στα αριστερά. Επίσης το μαγαζί δεν ήταν έτοιμο να ανοίξει από θέμα ήχου, πρόβας και ανθρώπινου δυναμικού, και η τραγουδίστρια θεώρησε πως υπό αυτές τις συνθήκες, αν ανέβαινε στη σκηνή, θα εκτίθετο. Όσο για τις οικογένειες που θα έμεναν χωρίς δουλειά, όπως διαπιστώνετε, καμία δεν έμεινε».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...