Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Διπλό «χτύπημα»!

❱❱ Στα σκαριά δύο νέα σίριαλ από τους Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου, με διεκδικητές  Σκάι και OpenΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Οχι με μία αλλά με δύο σειρές ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο τηλεοπτικό f1 25προσκήνιο της επόμενης σεζόν το δίδυμο των παραγωγών Ανδρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου! Το κοινό περιμένει με αγωνία τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά τους, και το ίδιο ισχύει και για τα κανάλια, τα οποία τους τάζουν γην και ύδωρ, προκειμένου να κλείσουν συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους.

Ποια είναι αυτά; Λέγεται ότι οι δύο Κύπριοι παραγωγοί σύντομα θα κάνουν συζητήσεις με τον Σκάι, καθώς το κανάλι του Φαλήρου όχι μόνο σκοπεύει να επενδύσει και του χρόνου στην ψυχαγωγία, αλλά στοχεύει ψηλά, γι’ αυτό θέλει στο δυναμικό του το δίδυμο της επιτυχίας με αποκλειστικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν. Ομως, στο παιχνίδι της διεκδίκησής τους έχει μπει δυναμικά και το Open.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το αχτύπητο δίδυμο ετοιμάζει δύο σίριαλ! Από τη μία, ο Ανδρέας Γεωργίου θα σκηνοθετήσει τη νέα σειρά της Βάνας Δημητρίου, όπου θα πρωταγωνιστεί κιόλας, και θα είναι -σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό- εβδομαδιαία. Μάλιστα, στο σίριαλ θα δούμε τον γοητευτικό Νίκο Πολυδερόπουλο, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί και στο «Μπρούσκο» και στο «Τατουάζ», ενώ η παραγωγή κάνει ήδη κάστινγκ σε νέους ηθοποιούς. Εως τα τέλη του μήνα θα έχει γυριστεί και ο πιλότος του πρώτου επεισοδίου, που θα σηματοδοτήσει και τις επίσημες συζητήσεις τους με τα κανάλια.

Βασισμένο σε μυθιστόρημα

Το άλλο εγχείρημά τους αφορά ένα καθημερινό σίριαλ και, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Γεωργίου μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, θα βασίζεται στο μυθιστόρημα της Ρένας Ρώσση Ζαΐρη «Αστέρια στην άμμο». Φαίνεται ότι το τηλεοπτικό δίδυμο των παραγωγών έχει ενθουσιαστεί με την πλοκή των βιβλίων της συγγραφέως, αφού είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της το οποίο και θα «ζωντανέψουν» στη μικρή οθόνη μετά τα «Δίδυμα Φεγγάρια».

Τη μεταφορά στο γυαλί θα κάνει η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα και, όπως ακούγεται, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Δανάη Παππά είναι μεταξύ των ονομάτων που έχουν συζητήσει για να μπουν στην παραγωγή, αν και ακόμη τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί… Αλλωστε, πρώτα θα βγει στον αέρα η εβδομαδιαία σειρά και μετά η καθημερινή. Ωστόσο, το κάστινγκ βρίσκεται σε εξέλιξη και για το συγκεκριμένο σίριαλ, μια και -όπως λέγεται- τόσο οι δύο παραγωγοί όσο και η Ρένα Ρίγγα θέλουν να δουν νέα παιδιά, που θα αναδειχτούν μέσα από αυτό.

Οσον αφορά την ιστορία του βιβλίου, περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα τριών αγοριών και μιας κοπέλας. Ποια είναι αυτά; Ο γοητευτικός Μάξιμος, ο ευαίσθητος Ιωνας, ο δυναμικός Ανδρέας και μεταξύ τους η όμορφη Αλεξία. Η γυναίκα που αγαπήθηκε πολύ. Ποιος θα την κάνει δική του για πάντα; Μια αληθινή ιστορία ζωής, ένα μυθιστόρημα που λούζεται στο φως και φωνάζει δυνατά το όνομα της αγάπης, από το α έως το ω. Για να μην αφήσει τα όνειρα να κοιμηθούν, για να ξυπνήσει τις ελπίδες…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...