Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Το δράμα (!!!) της δασκάλας

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η γυμνάστρια που αναστάτωσε την παρέλαση με την εμφάνιση της.

Το προσωπικό της δράμα ζει από την περασμένη Δευτέρα η εντυπωσιακή ξανθιά δασκάλα που με την εμφάνισή της στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου προκάλεσε πλήθος σχολίων στο σύνολο του Τύπου, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Espresso», η καλλίγραμμη γυμνάστρια που συνόδευσε στην παρέλαση τους μαθητές του 61ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη έγινε το πρόσωπο των ημερών, λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης και των στιλιστικών της επιλογών.

Μιλώντας στην «Espresso», που επισκέφτηκε τις σχολικές εγκαταστάσεις στις οποίες εργάζεται η γυμνάστρια στα Σεπόλια, καθηγητές αλλά και γονείς των μικρών μαθητών ύψωσαν «ασπίδα προστασίας» προς το πρόσωπό της και εξέφρασαν τα έντονα παράπονά τους για τα πικρόχολα σχόλια που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο. Παράλληλα, σκιαγράφησαν το προφίλ της δασκάλας κάνοντας λόγο για μια συνεσταλμένη μητέρα και νοικοκυρά που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα. «Αυτό που έγινε με την Ελένη είναι απαράδεκτο. Επεσαν όλοι πάνω της να την κρεμάσουν, επειδή είναι όμορφη, εντυπωσιακή και γυμνασμένη. Πρόκειται για μια εξαιρετική δασκάλα που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παρουσιάστηκε στα μέσα» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της, όπως και κάποια οργισμένα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο.

«Ορισμένοι ηθικοπλάστες θεώρησαν πως το ντύσιμό της ήταν προκλητικό και δεν… κόλλαγε με την περίσταση. Αν όμως ξαναδούν τις φωτογραφίες και στη συνέχεια ρίξουν μια ματιά γύρω τους, θα καταλάβουν πως τα σχόλιά τους ήταν τουλάχιστον τραβηγμένα!

Εμείς που τη γνωρίζουμε, ξέρουμε πως ντύνεται με αυτό το στιλ και στην καθημερινότητά της. Δεν έκανε κανένα έγκλημα!». Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο γιος της εντυπωσιακής γυμνάστριας, που είναι 17 ετών, είδε τα σχόλια για τη μητέρα του, ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ και ο σύζυγός της που εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα του έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και sites. Η ίδια πλέον είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβάται ακόμη και για τη δουλειά της. «Πρόκειται για μια άριστη μητέρα και καλή νοικοκυρά που παλεύει για να ζήσει την οικογένειά της. Είναι κρίμα και άδικο να τη χαρακτηρίζουν “μπουζουξού” και “νυχτόβια”!» λένε όσοι τη γνωρίζουν.

Διαδικτυακός «πόλεμος» για την εκρηκτική ξανθιά

Έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η  εμφάνιση της εκρηκτικής ξανθιάς δασκάλας που λίγες μόλις ώρες μετά τη λήξη της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών του facebook. Πολλοί σχολίασαν την παρουσία της χρησιμοποιώντας ακόμη και εκφράσεις πεζοδρομίου. «Είναι εμφάνιση σοβαρής εκπαιδευτικού αυτή; Επαγγέλλεται δασκάλα η εν λόγω κυρία με τέτοια βραδινή εμφάνιση και δη σε παρέλαση συνοδεύοντας μικρούς μαθητές;

Προφανώς πέρασε την Πανεπιστημίου για πασαρέλα και αφορμή για να ξεχωρίσει και να τραβήξει τα βλέμματα εκείνη, τη στιγμή που ο μαθητής της δίπλα σηκώνει την ελληνική σημαία. Εικόνα ντροπής!» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας οργισμένος χρήστης του facebook, ενώ κάποιος άλλος δεν δίστασε να τη χαρακτηρίσει “μπουζουκόβια” τονίζοντας: «Από τα μπουζούκια γύρναγε; Δεν είπαμε να βάλει μπούργκα, αλλά μεταξύ κελεμπίας και μπαρόβιας εμφάνισης, όπως είναι η συγκεκριμένη, υπάρχει και η μέση οδός. Καλά το ψηλοτάκουνο, αλλά το στράπλες μπλουζάκι τι το ήθελε;».

Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πήραν το μέρος της δασκάλας και υπερασπίστηκαν το δικαίωμά της να ντύνεται όπως ακριβώς επιθυμεί, με πιο χαρακτηριστικό το σχόλιο ενός χρήστη που ανέφερε: «Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! Τι ακριβώς σας ενόχλησε; Τελικά το ντύσιμο είναι αυτό που καθορίζει την προσωπικότητά μας; Μήπως όλοι εσείς που κράζετε είστε καλύτεροι άνθρωποι; Μάλλον όχι!». Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην «Espresso» καθηγητές και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 61ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε μηνυτήριες αναφορές σε βάρος όσων καταφέρθηκαν εναντίον της δασκάλας με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...