Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Υπό κρίση (και) ο Δέλλας

Οργισμένος ο Μελισσανίδης από τον αποκλεισμό της ΑΕΚ, προγραμματίζει τις κινήσεις που θα γίνουν (όχι άμεσα) για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.


Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού-σοκ της ΑΕΚ από το Κύπελλο ερασιτεχνών βρήκε τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε οργή και περισυλλογή! Πάντως όλα φανέρωναν χθες πως δεν σκοπεύει να πάρει άμεσες αποφάσεις για το ρόστερ και το προπονητικό επιτελείο. Αυτό έδειχνε με την στάση του και τα όσα έλεγε στους συνεργάτες του. Παρ’ όλα αυτά ήδη άρχισε να εργάζεται για την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν.


Ο επιχειρηματίας είναι απογοητευμένος με όσα έχει δει έως τώρα και εκτιμά ότι ο χρόνος ανοχής που δόθηκε ήταν υπεραρκετός. Δεν πιστεύει πως η εικόνα αυτής της ομάδας μπορεί να αλλάξει συγκλονιστικά προς το καλύτερο μέχρι το τέλος της περιόδου. «Θέλω να κερδίζουμε με πέντε γκολ σε κάθε ματς» ήταν η επιθυμία του από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά με εξαίρεση το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα (7-1) και εκείνο με τον Αγιο Νικόλαο (5-0), η ομάδα δεν έχει ανταποκριθεί στα «θέλω» του. Από αγχωτικές νίκες στο φινάλε των παιχνιδιών μέχρι ισοπαλίες και από προχθές, και ήττα!


Ο Μελισσανίδης έχει μιλήσει με τον Μπάγεβιτς και έχουν συμφωνήσει πως θα χρειαστούν τομές το καλοκαίρι. Ο προπονητής είναι φυσικά και εκείνος υπό κρίση.


Ο Δέλλας δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες και έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο του «Τίγρη». Υπάρχει άλλωστε και η γκρίνια των οργανωμένων προς το πρόσωπο του Ελληνα τεχνικού, την οποία αντιμετωπίζει καθημερινά ο επιχειρηματίας. Μια ματιά μάλιστα στα «κιτρινόμαυρα» μπλογκ είναι υπεραρκετή για να αντιληφθεί κανείς ότι αυτές τις μέρες τα αρνητικά σχόλια επικρατούν από την πλευρά του κόσμου (και) για τον προπονητή.


Κάποιοι εκτιμούσαν χθες πως η πρώτη κίνηση – απάντηση του Μελισσανίδη απέναντι στη διαμορφωθείσα δυσάρεστη κατάσταση στην ΑΕΚ θα είναι να κλείσει μια καλή μεταγραφή, εν όψει καλοκαιριού. Ο Κουρμπέλης του Αστέρα Τρίπολης μοιάζει ιδανική επιλογή. Ο 20χρονος στόπερ (κρίνεται πως) έχει το ταλέντο να εξελιχθεί σε ηγέτη της Ενωσης τα επόμενα χρόνια, σε θέση μάλιστα που αυτή η ΑΕΚ δείχνει ξεκάθαρα πόσο πολύ πονάει. Εχει βέβαια συμβόλαιο μέχρι το 2017, αλλά ο Μελισσανίδης αυτές τις ώρες δείχνει αποφασισμένος να κάνει κινήσεις που θα βοηθήσουν ουσιαστικά και ταυτόχρονα θα αντιστρέψουν το κλίμα.


Στην ίδια κατηγορία με τον Κουρμπέλη είναι και οι επίσης νεαροί Γούτας (στόπερ) και Τριάδης (επιθετικός) της Ξάνθης, που αρέσουν πολύ.


Με ηρεμία προσπάθησε να στείλει μήνυμα στους παίκτες


Ο Δέλλας μίλησε χθες στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, αλλά χωρίς να ανεβάσει τους τόνους. Κάθε άλλο. Ηταν ήρεμος και απλώς φρόντισε να στείλει τα μηνύματά του. «Σας είχα προειδοποιήσει από την προηγούμενη εβδομάδα γι’ αυτό το ματς. Με χαλαρότητα, χωρίς πάθος στις προπονήσεις και χωρίς συγκέντρωση δεν γίνεται να πας σε παιχνίδι και να κερδίσεις. Δεν με ακούσατε όμως. Ολη η ομάδα ήταν τραγική: η άμυνα, η επίθεση, το κέντρο, όλη» ήταν ο πρόλογος του προπονητή και συνέχισε:


«Δεν έχετε καταλάβει κάποια πράγματα, δυστυχώς. Παίζετε στην ΑΕΚ, αλλά αυτό που δείξαμε εμείς δεν είναι η ΑΕΚ. Πρέπει να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και να καταλάβετε ποια είναι η φανέλα που φοράτε. Μιλήστε μεταξύ σας και βρείτε εσείς τι φταίει. Και θα πρέπει και αυτοί που είναι πιο έμπειροι να πάρουν πρωτοβουλίες και να μιλήσουν. Δεν έχει νόημα να αρχίζω να σας τιμωρώ και να βάζω ποινές».


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...