Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Πυρά από Παπούλια για τη διαφθορά

«Αυτά όλα πρέπει να χτυπηθούν. Πάρτε κεφάλια» επισήμανε στον υπ. Δικαιοσύνης.

Δεν αρκέστηκε στις καθιερωμένες ευχές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδεχόμενος τους πολιτικούς στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο κ. Κάρολος Παπούλιας εξαπέλυσε «ρουκέτες» κατά των φαινομένων της διαφθοράς, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την αθώωση των πρωταγωνιστών του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου.


Συγκεκριμένα, σχετικά με τα φαινόμενα διαφθοράς και τις μίζες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε χαρακτηριστικά: «Αυτά πρέπει να χτυπηθούν, δηλαδή πρέπει να παίρνεις κεφάλια». Για την υπόθεση των μιζών συνεχάρη μάλιστα τον υπουργό Δικαιοσύνης.


Ομως, παρά το συγχαρητήρια που έδωσε στον υπουργό Δικαιοσύνης, αλλά και στην ανώτατη δικαστική εξουσία για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις περιπτώσεις διαφθοράς, ο κ. Παπούλιας άσκησε παράλληλα και σφοδρή κριτική για το πώς χειρίστηκε η Δικαιοσύνη το θέμα του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου: «Για μένα ήταν αποκρουστικό ότι αθώωσαν όλους αυτούς για το Χρηματιστήριο» είπε συγκεκριμένα και εκτίμησε ότι θα υπάρξει και «δεύτερη φάση» στην υπόθεση.


Για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε: «Δεν θα έχουμε ανωμαλίες. Ανωμαλίες όχι με την έννοια την παλιά, αλλά των πολιτικών αναταράξεων».
Ο κ. Παπούλιας συνομίλησε αρκετά με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος του αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Σόιμπλε.
Ενδιαφέρον είχαν επίσης στο Προεδρικό οι κουβέντες που είχαν οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος. Απουσίαζαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτης Κουβέλης, ενώ δεν υπήρχε εκπρόσωπος της Χ.Α., καθώς δεν είχε προσκληθεί.


Νωρίτερα ο κ. Παπούλιας είχε παραστεί στη δοξολογία για το νέο έτος που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου του Β’.


ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...