Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Βουλευτές ευτελίζουν τη Θεία Ευχαριστία!

Ο Διαμαντόπουλος φόρεσε ράσο και καλούσε να κοινωνήσει.

Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου μεταμφιέστηκε σε ιερέα! Φόρεσε πετραχήλι και κρατώντας στο χέρι του θυμιατό και ένα ομοίωμα δισκοπότηρου καλούσε τον κόσμο να μεταλάβει. Στο προκλητικό σόου, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο, συμμετέχει και μια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ξεσπά σε γέλια και χειρονομεί, όταν ο ρασοφόρος βουλευτής την καλεί να κοινωνήσει!


O άνθρωπος που επέλεξε να ευτελίσει το ράσο είναι ο 33χρονος Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ) Καστοριάς, πρώην υπάλληλος του ΟΤΕ.


Είναι ο αριστερός, με απόψεις που προκαλούν αντιδράσεις και συχνά «πονοκεφάλους» στον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα. Ο βουλευτής δεν έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο διάσημο αργείτικο καρναβάλι που αρχίζει 30 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 2 Ιανουαρίου. Εκεί επέλεξε -προφανώς όχι τυχαία- να ντυθεί ιερέας για να κάνει την κηδεία του… μνημονίου. Ανέβηκε σε ένα άρμα και το αντιχριστιανικό σόου άρχισε.


«Θα μπορούσε να είχε βάλει μαύρο κοστούμι και γραβάτα, και να υποδυθεί υπάλληλο γραφείου τελετών για να κάνει και την κηδεία που ήθελε» λέει κληρικός στην «Espresso» και συνεχίζει: «Ομως επέλεξε να ντυθεί ιερέας όχι μόνο για να απαξιώσει το ράσο, που δεν απαξιώνεται από τέτοιες συμπεριφορές, αλλά για να ευτελίσει τη Θεία Ευχαριστία, το μυστήριο των μυστηρίων».


Πράγματι, στο βίντεο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο ο βουλευτής κρατάει στο χέρι του ένα ποτήρι που μοιάζει με δισκοπότηρο (δεν είναι) και καλεί μια γυναίκα που γελάει και του κάνει χειρονομίες να κοινωνήσει! Την ίδια στιγμή ο κόσμος που βρίσκεται γύρω από τη γυναίκα γελάει, όπως και ο… ρασοφόρος βουλευτής. Με μια προσεκτικότερη ματιά στο βίντεο βλέπουμε πως η γυναίκα που συμμετέχει στο σόου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  είναι η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά Μαρί Αντωνίου. Η βουλευτής, όπως μαθαίνουμε, είναι θρησκευόμενο άτομο, «αλλά έπεσε στην παγίδα στου Διαμαντόπουλου, που δεν έχει σχέση με την Εκκλησία» λένε σε σχόλιά τους Καστοριανοί.


ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...