Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Βόμβα» από τον δικηγόρο του αδελφού της Μαρκέλλας: «Θα είχε την τύχη της Μαντλίν»!

Φορώντας κουκούλα και με το κεφάλι σκυμμένο πέρασε χθες το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης η «κοκκινομάλλα» που κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό της 10χρονης Μαρκέλλας από την Τούμπα. Η 33χρονη επικαλέστηκε προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα αδυναμία και ψυχολογική κατάρρευση, και ζήτησε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί.

Στο μεταξύ, την ώρα που ο δικηγόρος της Βασίλης Νουλέζας προσανατολίζεται να ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο δικηγόρος του αδελφού της ανήλικης Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε μια δήλωση-βόμβα υποστηρίζοντας ότι, αν δεν είχε δημοσιευτεί άμεσα η φωτογραφία της Μαρκέλλας, η μικρή θα είχε την τύχη της Μαντλίν!

Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε σε τηλεοπτικό σταθμό πόσο σημαντική ήταν η άμεση δημοσίευση της φωτογραφίας της 10χρονης και επέμεινε στην ανάγκη να διερευνήσουν οι Αρχές την ύπαρξη συνεργών της 33χρονης.

«Αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της και δεν είχε γίνει ο σάλος αυτός, το κορίτσι θα είχε την τύχη της Μαντλίν. Η ποινική δίωξη πρέπει να επεκταθεί σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, λόγω της χορήγησης των ναρκωτικών κοκτέιλ» τόνισε ο κ. Κούγιας και εξήγησε γιατί η δράστρια δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απαγωγή.

«Φοβάται για τη ζωή της ή φοβάται να αποκαλύψει, γιατί κάποιοι σημαντικοί κρύβονται σε κυκλώματα παιδεραστίας. Η πολιτική αγωγή θα ζητήσει ειδικές ανακριτικές πράξεις. Δεν θα διστάσουμε να κάνουμε έρευνα πολλών μηνών».

Πάντως, ο κ. Κούγιας άφησε αιχμές και για τη στάση της μητέρας της 10χρονης. «Δεν είναι δυνατόν να μην είναι παρούσα η μητέρα. Δημιουργεί σκιές και δίνει… πατήματα στην άλλη πλευρά… Μη νομίζει η άλλη πλευρά ότι έχουμε κάνει λοβοτομή. Η θέση μας με την κυρία Ανάσογλου είναι ότι πρέπει να διερευνηθεί ποιοι άλλοι είναι μαζί της. Με τάση εμμονής διατυπώνει ότι ήταν μόνη» είπε στο Open TV. Χθες το μεσημέρι η 33χρονη μπήκε στα δικαστήρια από την πίσω πόρτα για να μην έρθει σε επαφή με κάμερες και δημοσιογράφους, ενώ ζήτησε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στην Α’ ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Ο δικηγόρος της εξήγησε πως η πελάτισσά του παρουσίασε προβλήματα υγείας. «Η υγεία τής εντολέως μου έχει κλονιστεί σοβαρά. Ζήτησε την Κυριακή να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, διότι είναι σε κατάσταση ψυχικής και σωματικής κατάρρευσης, κυρίως εξαιτίας των βαρύτατων κατηγοριών και των σεναρίων που πλέκει η πολιτική αγωγή, που παρουσιάζει καθημερινά στα ΜΜΕ καινούργια τρομακτικά σενάρια περί δήθεν ύπαρξης κυκλώματος πορνογραφίας και είμαι υποχρεωμένος να διαψεύσω» είπε, χαρακτηρίζοντας «φανταστικά» τα σενάρια και δηλώνοντας ότι «δύο σέλφι έβγαλαν».

Ποινική δίωξη

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η «κοκκινομάλλα» να άρπαξε τη Μαρκέλλα για να τη δώσει αντί αμοιβής σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων. Στο κινητό της εντοπίστηκαν τρία περίεργα διαδικτυακά μηνύματα τα οποία αντάλλασσε με άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα το 48ωρο που κρατούσε τη μικρή στο σπίτι της στην Καλαμαριά. Σε βάρος της 33χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών.

13 φ1 0619195807DVB TANT1HD 1

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...