Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Απατεώνες «έγδυσαν» γνωστούς και συγγενείς της Παπαδοπούλου

Εξαπάτηση από το ίδιο κύκλωμα χάκινγκ που «χτύπησε» και...

Οργισμένη η Αντωνά, μίλησε για πρώτη φορά για το χακάρισμα του λογαριασμού...

Εκρηξη οργής από τη Μαρία Αντωνά για το χακάρισμα...

Στην πρωτεύουσα ψάχνουν οι Αρχές τους ληστές που ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πάτρα

Στην Αττική αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές το ορμητήριο των...

Η Βανδή και το… χαμόγελο για το μονόπετρο από τον Μπισμπίκη

Χαμογέλασε και έφυγε η Δέσποινα Βανδή μόλις ρωτήθηκε από...

Στο κάδρο οι… σκοτεινές παρέες της 33χρονης που απήγαγε τη Μαρκέλλα! Ψάχνουν αν κρύβεται κύκλωμα παιδεραστίας

Πολλά σκοτεινά σημεία καλούνται να φωτίσουν οι αστυνομικοί γύρω από την πρωτοφανή υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, προκειμένου η Δικαιοσύνη να έχει σαφή εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη και ποιος το οργάνωσε.

Τα στόματα αρχίζουν δειλά δειλά να ανοίγουν και αποκαλύπτουν ότι το περιβάλλον της 33χρονης δεν ήταν αυτό που χαρακτηρίζεται «συνηθισμένο». Σύμφωνα με γείτονες της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου, οι συναναστροφές της περιελάμβαναν κάποια άτομα με ιδιαίτερο παρουσιαστικό, που δεν «κολλούσε» με την ίδια. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία ενός γείτονα της 33χρονης, που εμφανίζεται πεπεισμένος ότι κάποιοι άλλοι κρύβονται πίσω από την απαγωγή.

«Κάποιος ερχόταν στο σπίτι. Είχε έρθει καμιά δυο φορές με ένα άσπρο τζιπ, ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της, ειδικά αυτή η γυναίκα. Μάλλον τα πήρε πάνω της για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν» ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό ο γείτονας της 33χρονης, που μίλησε χωρίς να αποκαλύψει δημοσίως την ταυτότητά του.
Σε αυτόν ακριβώς τον κοινωνικό περίγυρο της «κοκκινομάλλας» εστιάζουν πλέον την έρευνά τους οι αστυνομικοί, για να διαπιστώσουν -ή να απορρίψουν- το σενάριο της εμπλοκής άλλων ατόμων ή ακόμα και κυκλώματος παιδεραστών. Aλλωστε, ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα γιατί λίγο πριν από τη σύλληψή της η 33χρονη θέλησε να ξεφορτωθεί τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή, σπάζοντάς τον και πετώντας τον μέσα σε έναν κάδο. Η ίδια εξέφρασε φόβους για τη σωματική της ακεραιότητα, ακόμα και για τη ζωή της, και ζήτησε διά του συνηγόρου της να μεταχθεί στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού. Ωστόσο, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης απέρριψε το αίτημα κι έτσι θα παραμείνει προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές του Ελεώνα Θήβας. Από την πλευρά του, ο συνήγορός της Βασίλης Νουλέζας ανέφερε στον ΑΝΤ1 πως αν αποδειχθεί πίσω από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας ότι υπάρχει κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, τότε θα παραιτηθεί από την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, η Μαρκέλλα παραμένει σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων και μάλιστα στον ίδιο χώρο μεταφέρθηκε και ο 6χρονος αδελφός της, ώσπου να ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων. Η Μαρκέλλα χρειάζεται στήριξη και προετοιμασία από ειδικούς για να καταθέσει, ενώ έχει στενή σχέση με τον αδελφό της και θα τους βοηθήσει να είναι μαζί.

Σχετικά με την απομάκρυνση και του 6χρονου παιδιού από την οικογένεια, η εκ των δικηγόρων της Ανθούλα Ανασόγλου σχολίασε: «Iσως η μητέρα από τα διάφορα ψυχολογικά σοκ που έχει υποστεί δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί ούτε τον εαυτό της. Φαντάζομαι ότι αυτό εκτίμησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί και θεώρησαν ότι τα παιδιά χρειάζονται ένα καλύτερα προστατευμένο περιβάλλον, μέχρι η μητέρα να σταθεί στα πόδια της, ή θα αποφασίσουν εκείνοι να αλλάξει η επιμέλεια».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δολοφονία χαρακτήρα Λιάγκα από τον Κούγια: «Τι σίχαμα»

Το 'χει φαίνεται ο Μάιος να είναι ο μήνας...

Πάντα κομψή η Αννα Φόνσου

Σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, το Λουτράκι,...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτοεξόριστος στην πατρική γη

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του...

Oι σχολιαστές της Eurovision Καλούτα και Αλευράς τα… άκουσαν από χρήστες των social media

Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα... τζάμπα τα λεφτά! «Καθόλου...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...