Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

«Παγανιά» σε όλη την Ελλάδα ο «δόκτωρ Χάρος»

Σε ολόκληρη την Ελλάδα είχε απλώσει τα πλοκάμια του ο ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης, ο οποίος έκανε χρυσές δουλειές πασάροντας βότανα και μαντζούνια σε απελπισμένους και ευάλωτους ανθρώπους, με τη διαβεβαίωση ότι… θεραπεύουν τον καρκίνο! Ήδη οι καταγγελίες για τη δράση του 47χρονου κομπογιαννίτη αγγίζουν τις 150, με πολλές από αυτές να προέρχονται από την Κρήτη και το Κιάτο Κορινθίας, όπου δρούσε επί τουλάχιστον μία επταετία!

Ο «μαϊμού» γιατρός, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο τριών ανθρώπων, ανάμεσά τους και δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 14 και 16 χρόνων, εμφανιζόταν ως λάτρης των… φυσικών μεθόδων, καθώς έδινε στα θύματά του εξαντλητικές δίαιτες τις οποίες συνόδευε ακόμα και με οδηγίες παρασκευής χυμών και τροφών. Ανάμεσα στις συμβουλές που έδινε στα θύματά του ήταν να καταναλώνουν χωριάτικη σαλάτα με φέτα και ρίγανη, ψαρόσουπα και φάβα, ενώ από τις 12 και μετά είχαν το ελεύθερο να φάνε όσα… καρότα ήθελαν! Ακόμη, προέτρεπε στους ασθενείς του από τις 8 το πρωί και μετά να καταναλώνουν… γαϊδουράγκαθα, τα οποία υποτίθεται ότι καταπολεμούν τον καρκίνο! Οσον αφορά τα θεραπευτικά φάρμακα που έδινε ο προφυλακισμένος πλέον «Δρ. Χάρος» στις οικογένειες των βαριά αρρώστων που έκαναν το λάθος να τον εμπιστευτούν, μεταξύ άλλων ήταν αποστάγματα κάνναβης, συμπληρώματα διατροφής και σπιρουλίνα για αστροναύτες!

Μέσω e-mail

Μία από τις δίαιτες του ψευτογιατρού που είδε το φως της δημοσιότητας περιλαμβάνει χυμούς, χάπια σπιρουλίνας, χλωροφύλλης, γαϊδουράγκαθου και γκραβιόλας. Ο «Νίκος Κόντος» έστελνε μέσω e-mail τις δίαιτές του, τις οποίες συνόδευε και με οδηγίες προς τους ασθενείς, τους οποίους συμβούλευε μετά τη λήψη των «φαρμάκων» να πίνουν και από έναν «φρέσκο συνοδευτικό χυμό» από καρότο, μήλο, πορτοκάλι και δυόσμο, ώστε «να καθαρίσετε το στόμα σας», και να τρώνε 4-5 ανάλατα αμύγδαλα.

Η περίπτωση του 16χρονου Θεοδόση, που «έσβησε» από τις θανάσιμες «θεραπείες» του Νίκου Κοντοστάθη, είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο εκμεταλλευόταν τα θύματά του ο 47χρονος. Μία από τις τελευταίες επιθυμίες του άτυχου αγοριού ήταν να φάει ένα σουβλάκι, όμως ο ψευτογιατρός τον ανάγκασε να συνεχίσει τη δίαιτα που του είχε δώσει και η οποία περιελάμβανε σκόρδο, κανέλα Κεϊλάνης, εχινάκεια, τσουκνίδα, μαύρο κύμινο και γκραβιόλα, τον «πολεμιστή του καρκίνου», όπως την αποκαλούσε!

Για τη συγκεκριμένη δίαιτα και για τα φάρμακα οι γονείς του Θεοδόση είχαν δώσει στον Κοντοστάθη το ποσό των 22.000 ευρώ! Ομως στη συνέχεια ο 16χρονος άρχισε να δυσκολεύεται στην κατάποση και να κάνει διαρκώς εμετούς, ώσπου εισήχθη στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση και κατέληξε στις 17 Φεβρουαρίου του 2017.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο 47χρονος ψευτογιατρός είχε προτρέψει ένα από τα θύματά του να πάει στις ΗΠΑ και να ανοίξει μία θυρίδα στην οποία βρίσκονταν εκατομμύρια δολάρια από τον… κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι! Το ίδιο του είπε να κάνει και στη Γαλλία, στην Αγγλία και την Ελβετία. Για να τον πείσει, μάλιστα, ο Κοντοστάθης τού έλεγε ότι θα μοιράζονταν τα χρήματα αυτά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....