Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η 26χρονη χούλιγκαν κατηγορείται ότι έλιωσε με το αυτοκίνητό της στη Θεσσαλονίκη αντίπαλο οπαδό

Ως ηγετικό στέλεχος της ομάδας των χούλιγκαν κατηγορείται η 26χρονη που παρέσυρε με το αυτοκίνητό της τον 28χρονο Βούλγαρο οπαδό του Aρη Τόσκο Μποζατζίσκι τον περασμένο Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε έρθει ο άτυχος νεαρός για να δει την αγαπημένη του ομάδα!

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η νεαρή γυναίκα και ο 48χρονος φίλος της είναι αυτοί που συντόνισαν και ενορχήστρωσαν την επίθεση και τη δολοφονία του άτυχου αλλοδαπού.

Η 26χρονη συνελήφθη στο πλαίσιο της εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, από την οποία έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Η νεαρή αρνείται την κατηγορία και επαναλαμβάνει όσα είχε καταθέσει αρχικά στην Τροχαία, δηλαδή ότι χτύπησε και παρέσυρε χωρίς να το καταλάβει τον Τόσκο, που καταδιωκόταν από άλλους χούλιγκαν. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι εξαφανίστηκε από το σημείο λόγω πανικού από την επίθεση, επειδή φοβήθηκε για τη σωματική της ακεραιότητα και για την ασφάλεια του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Δικογραφία

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που ερευνούσαν με επιμονή όλους αυτούς τους μήνες την επίθεση, σχημάτισαν δικογραφία και σε βάρος άλλων πέντε ατόμων, ηλικίας 24 ως 48 ετών, για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του νόμου περί όπλων. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία άλλοι δύο νεαροί, 26 και 24 χρόνων, όπως και η 26χρονη γυναίκα που αρχικά κατηγορήθηκε για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, στις 7 το απόγευμα της Κυριακής 5 Ιανουαρίου, οι χούλιγκαν του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής έπειτα από τηλεφώνημα και καθοδήγηση της 26χρονης και του 48χρονου φίλου της -που δεν έχει συλληφθεί-, προκειμένου να επιτεθούν στον Τόσκο. Ο Βούλγαρος και η παρέα του ήταν οπαδοί της βουλγαρικής ομάδας Μπότεφ Πλόβντιβ, που έχει φιλικές σχέσεις με τον Αρη, και είχαν έρθει στην Ελλάδα για να δουν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, έπιναν καφέ φορώντας μπλούζες του Αρη.

Μόλις εμφανίστηκαν οι χούλιγκαν, ο 28χρονος έτρεξε προς το Μέγαρο Μουσικής για να γλιτώσει, αλλά τότε πέρασε από πάνω του το όχημα που οδηγούσε μια 26χρονη και τον σκότωσε ακαριαία. Το υλικό από κάμερες ασφαλείας οδήγησε στις πρώτες συλλήψεις κι έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι της θανάσιμης οπαδικής επίθεσης. Η 26χρονη οδηγός είχε συλληφθεί λίγες ώρες μετά και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος. Όμως, από την έρευνα της Τροχαίας προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της, που οδήγησαν στο να απαγγελθεί εναντίον της κακουργηματική κατηγορία για ανθρωποκτονία με δόλο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....