Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον αψήφησε τις εντολές του γιου του και πήγε στην πολυτελή βίλα του στο Πήλιο μέσω Βουλγαρίας!

Την ώρα που ο γιος του δίνει σαφείς εντολές με τις οποίες δεν επιτρέπεται στους Βρετανούς να ταξιδεύουν στο εξωτερικό παρά μόνο για λόγους ανωτέρας βίας λόγω του κορονοϊού, ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον τον… έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια, πήρε το αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα για… διακοπές!

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον έφτασε αεροπορικώς στη χώρα το βράδυ της Τετάρτης μέσω Βουλγαρίας και μάλιστα… πανηγύρισε το «κατόρθωμά» του αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την ώρα της προσγείωσης και το αεροδρόμιο, με τον ίδιο να φοράει μάσκα!

Ανωτέρα βία

Όπως φαίνεται, για τον 79χρονο πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού οι διακοπές στην Ελλάδα, ο ήλιος και η θάλασσα αποτέλεσαν λόγους… ανωτέρας βίας κι έτσι αγνόησε τις οδηγίες του γιου του προκειμένου να απολαύσει για ακόμη ένα καλοκαίρι τις ομορφιές του Πηλίου, όπου η οικογένεια διατηρεί πολυτελή βίλα!

Όσο για την παράκαμψη της απαγόρευσης της Ελλάδας για τις απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο έως τις 15 Ιουλίου, ποιος νοιάστηκε; Άλλωστε, σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Στάνλεϊ Τζόνσον δήλωσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του ότι είναι στο Πήλιο για «σημαντικές δουλειές»!

«Προσπαθώ να θωρακίσω την περιουσία μου από τον κορονοϊό εν όψει της ερχόμενης τουριστικής χρονιάς. Πρέπει να πάρω μέτρα για την τήρηση αποστάσεων στην ιδιοκτησία μου, καθώς εδώ το παίρνουν αυτό πολύ σοβαρά» φέρεται ότι δήλωσε ο Βρετανός, ενώ προσέθεσε:

«Οι Ελληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά είναι πολύ χαρούμενοι που ήρθα εδώ. Το μόνο που ήθελαν να ξέρουν είναι από πού ερχόμουν και τι θα έκανα. Με θερμομέτρησαν και μου έκαναν τεστ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου: Μία αγάπη βγαλμένη από παραμύθι – Χωρίστηκαν μετά από 69 χρόνια

Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Δείτε τον Μιχάλη Μανιάτη στο Κολωνάκι να περπατάει με μπαστούνι

Ο Μιχάλης Μανιάτης πέρα από σπουδαίος ηθοποιός αν και δεν σπούδασε ποτέ και υπήρξε και ωραίος άντρας.

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...