Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Παντρεμένος μαθηματικός σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης είχε ερωτική σχέση με 15χρονη μαθήτρια

Στα δίχτυα ενός αρρωστημένου έρωτα για τον παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών, καθηγητή Μαθηματικών του γυμνασίου στο οποίο φοιτούσε στην Ηλιούπολη είχε πιαστεί ένα ανήλικο κορίτσι, το οποίο διατηρούσε εδώ και έναν χρόνο ανάρμοστη ερωτική σχέση μαζί του, χωρίς οι γονείς της να έχουν αντιληφθεί το παραμικρό!

Οι δυό τους έδιναν κρυφά ερωτικά ραντεβού στα νότια προάστια, μακριά από τα βλέμματα των γνωστών της σχολικής κοινότητας και των οικογενειών τους. Ωστόσο, η τελευταία συνάντησή τους το απόγευμα του Σαββάτου στάθηκε μοιραία, καθώς η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας «πάγωσε» όταν είδε τυχαία τη 15χρονη κόρη της στην αγκαλιά του 44χρονου εκπαιδευτικού και προχώρησε άμεσα σε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ο παντρεμένος καθηγητής Μαθηματικών και Φυσικής στο γυμνάσιο της Ηλιούπολης συνελήφθη μετά την καταγγελία της μητέρας της ανήλικης μαθήτριας και φέρεται ότι παραδέχτηκε την ερωτική σχέση που είχε μαζί της, η οποία φέρεται ότι είχε ξεκινήσει στο πλαίσιο της υποστηρικτικής εκπαίδευσης.

Κατά την εξέτασή της, παρουσία παιδοψυχολόγου και αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, η ανήλικη μαθήτρια περιέγραψε την εμπλοκή της με τον καθηγητή της και τη σχέση που ανέπτυξαν. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 15χρονη, ο εκπαιδευτικός φέρεται ότι την προσέγγισε πριν από έναν χρόνο και την έπεισε να συνάψουν σχέση και να προχωρήσουν σε ολοκληρωμένη ερωτική επαφή. Μάλιστα, τόσο στο κινητό της μαθήτριας όσο και σε αυτό του καθηγητή, μετά τον έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν καταχωρισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπά τους. Από την έρευνα των αστυνομικών, πάντως, δεν προέκυψε επαφή του 44χρονου με άλλα ανήλικα κορίτσια.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στους μαθητές του γυμνασίου όπου διδάσκει ο καθηγητής και στους γονείς τους, ενώ ανάστατοι είναι και οι συνάδελφοι του μαθηματικού, για τον οποίο ήδη κατατέθηκε αναφορά στην αρμόδια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...