Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Πώς η βιολόγος Σούζαν Ιτον βρέθηκε στον δρόμο του 28χρονου Killer Γιάννη Παρασκάκη!

Το διπλό πάτημα με το αυτοκίνητο, το κομμένο αυτί και η μεταφορά της σε σπήλαιο, ενώ ήταν ζωντανή

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές που βίωσε η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Σούζαν Ιτον στα χέρια του 28χρονου Killer Γιάννη Παρασκάκη, όπως περιγράφονται στις σελίδες του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χανίων.
Αρχικά, ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης για τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας τον Ιούλιο του 2019, φαίνεται να την είδε να κάνει τζόκινγκ στο Κολυμπάρι Χανίων και την ακολούθησε. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η επιθυμία του να συνευρεθεί μαζί της ερωτικά ήταν το έναυσμα για το τέλος της Ιτον.

Στην αρχή την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και από κει και πέρα ακολούθησαν φρικιαστικές στιγμές για την άμοιρη βιολόγο. Τραυματισμένη έπεσε στα γόνατα και εκείνος την παρέσυρε ξανά χτυπώντας τη στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η 60χρονη να σωριαστεί στο έδαφος και το σώμα της να μπει κάτω από το αυτοκίνητο. Ο οδηγός πέρασε από πάνω της εγκλωβίζοντάς τη στους μπροστινούς τροχούς (!), με την Ιτον, βαριά τραυματισμένη και με κομμένο το αυτί, να βογκάει από τους πόνους αλλά να έχει τα μάτια ανοιχτά.

Όμως ο Παρασκάκης δεν συγκινήθηκε, καθώς «ήταν αποφασισμένος να την εξαφανίσει», όπως αναφέρεται στο βούλευμα. Τη σήκωσε και την τοποθέτησε σαν αποσκευή στο πορτμπαγκάζ, ενώ η γυναίκα ήταν ακόμα ζωντανή, και τη μετέφερε σε άλλη περιοχή, σε ένα σπήλαιο. Οι περιγραφές του πολλαπλού βιασμού της άτυχης Αμερικανίδας προκαλούν αναγούλα. Μετά ο δολοφόνος και βιαστής της την πέταξε από ύψος επτά μέτρων στο πολεμικό καταφύγιο, αφού προηγουμένως -πιθανότατα- τη στραγγάλισε.

Ψυχρός και κυνικός

Όπως αναφέρεται, ο 28χρονος είχε πλήρη επίγνωση των πράξεών του. Εξάλλου, σύμφωνα με το πόρισμα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που είχε ολοκληρωθεί στον 28χρονο τον Μάιο, ο κτηνοτρόφος και πατέρας δύο παιδιών, που είναι γιος ιερέα, χαρακτηρίζεται ψυχρός και κυνικός, με επιρροές από τον… σατανισμό.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είχε αναφερθεί στην ενασχόλησή του με τον αποκρυφισμό, ισχυριζόμενος ότι οδηγήθηκε σε αυτές τις πράξεις λόγω της σχέσης του με τη σολομωνική και τη μαύρη μαγεία. «Τη βιολόγο τη χτύπησα με το αυτοκίνητο και είχα σκοπό να την εξαφανίσω. Κατέληξα στη σπηλιά που είχα πάει έξι φορές για να την εξερευνήσω, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το παραφυσικό» φαίνεται να είχε δηλώσει ο Παρασκάκης προσθέτοντας:

«Δεν καταλάβαινα τι έκανα, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Είχα σκεφτεί να την πετάξω, αλλά ήταν κάτι που με ωθούσε να συνεχίζω να τη βιάζω. Προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου να σταματήσει»…

Η αδικοχαμένη Σούζαν Ιτον είχε έρθει στην Ελλάδα από τη Δρέσδη της Γερμανίας, όπου έμενε μόνιμα, για να συμμετάσχει σε διεθνές συνέδριο στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. Στις 2 Ιουλίου του 2019 έφυγε από τις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ για να κάνει τζόκινγκ στην περιοχή και δεν επέστρεψε ποτέ. Στις 9 Ιουλίου το πτώμα της εντοπίστηκε τυχαία από ντόπιους περιπατητές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...