Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Σατανική νύφη σκότωσε τον πρώην πεθερό της με τηγάνι και τον πέταξε από τις σκάλες για να φανεί σαν ατύχημα

Σκότωσε τον ηλικιωμένο πρώην πεθερό της, χτυπώντας τον με ένα τηγάνι και μετά τον πέταξε από τα σκαλιά της πολυκατοικίας για να σκηνοθετήσει ατύχημα! Η 54χρονη πρώην νύφη του 89χρονου θύματος ταυτοποιήθηκε ως η δράστιδα του στυγερού εγκλήματος, που έγινε τον Ιούνιο του 2019 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψή της.

Η σατανική νύφη συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας σε εκτέλεση εντάλματος του 6ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου απολογήθηκε με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βρεθεί νεκρός στα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας όπου διέμενε, έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αρχικά, υπήρχε η εκτίμηση ότι ο 89χρονος έπεσε μόνος του από τις σκάλες, κάτι που ανακούφισε την 54χρονη, που έβλεπε το σχέδιό της να πηγαίνει καλά. Όμως, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν επιβεβαίωσαν το σενάριο αυτό και τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί οδήγησαν στην εκτίμηση ότι τελικά πρόκειται για έγκλημα.

Σύμφωνα με την έρευνα, η 54χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Όμως, η πρωτοβουλία του πρώην συζύγου της, που συγκατοικούσε με τον 89χρονο πατέρα του, να της πει να επιστρέψει στο διαμέρισμα της οδού Αρμενοπούλου δεν βρήκε σύμφωνο τον ηλικιωμένο. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η επιστροφή της 54χρονης στάθηκε αφορμή για πολλούς καβγάδες μεταξύ πεθερού και νύφης, που σήκωναν στο πόδι τη γειτονιά.

Ένας από αυτούς τους τσακωμούς έγινε το μεσημέρι της 27ης Ιουνίου 2019, όταν η γυναίκα χτύπησε τον 89χρονο στο κεφάλι με ένα τηγάνι μέσα στην κρεβατοκάμαρά του, εκδοχή που ενισχύθηκε από το γεγονός ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν τον συνδετήρα και το πλαστικό χερούλι του σκεύους, αλλά όχι το κύριο κομμάτι του. Κατόπιν, φέρεται ότι έριξε τον άμοιρο ηλικιωμένο από τις σκάλες και, σε μία προσπάθεια να πείσει ακόμη περισσότερο ότι η πτώση του πρώην πεθερού της ήταν ένα φρικτό ατύχημα, πέταξε και το «πι» που χρησιμοποιούσε για να μετακινείται!

Το πτώμα εντόπισαν ένοικοι της πολυκατοικίας, οι οποίοι ειδοποίησαν ταραγμένοι το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, άντρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ο ηλικιωμένος έφερε χτυπήματα στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασαν ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για την εξερεύνηση του χώρου.

Η 54χρονη μπήκε στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών και, κατά την εξέτασή της, φέρεται ότι υπέπεσε σε αντιφάσεις. Χθες το πρωί οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίον ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...