Δευτέρα, 11 Αυγούστου, 2025

Οι viral Τσουβέλας και Χαραλαμπούδη έρχονται στην TV με το «ΤΟΤΕ VS...

Τα δυο αστέρια του Instagram και των κοινωνικών μέσων...

Η Γερονικολού με… παιχνιδιάρικη διάθεση πάνω στο φουσκωτό της

Ανέβηκε στο ολοκαίνουργιο, ξεχωριστό φουσκωτό της και απόλαυσε τη...

Σοφία Παπάζογλου: Η λαϊκή τραγουδίστρια μιλάει για τις θρυλικές συνεργασίες της

Φωνάρα, αυθεντική, χαμηλών τόνων και με μεγάλη εμπειρία στο...

Πώς η Ντενίση έχασε την ευκαιρία να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη...

Μέσα από τα χέρια της φαίνεται πως έχασε η...

Ο πατέρας και οι συγγενείς της 16χρονης Μαρίας ζητούν άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Στις επικοινωνίες της 16χρονης Μαρίας, η οποία βρέθηκε νεκρή μπροστά από το εκκλησάκι στον λόφο του Προφήτη Ηλία, στα Τρίκαλα, ίσως κρύβεται το μυστικό που προκάλεσε τον θάνατό της.

Οι δικοί της είναι πεπεισμένοι ότι το ανήλικο κορίτσι δολοφονήθηκε και ζητούν να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να διαπιστωθεί με ποιον είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά, με SMS ή μέσω κοινωνικών δικτύων πριν και αφότου έφυγε κρυφά από το σπίτι της, στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περιμένουν να εξεταστεί ποια κινητά εξέπεμπαν σήμα στην περιοχή την ώρα που έγινε το κακό. Πρόσωπο-κλειδί θεωρείται ο 27χρονος αστυνομικός, ο οποίος φαίνεται να ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανή τη 16χρονη στο εκκλησάκι του Αϊ-Λια.

Ο ένστολος έδωσε κατάθεση χθες και δήλωσε ότι γνώρισε τη μαθήτρια μέσω Instagram πριν από λίγες εβδομάδες, χωρίς να ειπωθεί κάτι ιδιαίτερο μεταξύ τους. Όμως την Τρίτη κανόνισαν μέσω μηνυμάτων να συναντηθούν στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου τελικά βρέθηκε νεκρή η ανήλικη. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι συναντήθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα με την κοπέλα, η οποία είχε φύγει από το σπίτι της χωρίς να την αντιληφθούν, αλλά πρόσθεσε πως όταν έφυγε από εκεί, η 16χρονη δεν έδειχνε αναστατωμένη. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως έμαθε την επόμενη μέρα για τον θάνατό της από τα μέσα ενημέρωσης.

Το θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον πατέρα της άτυχης κοπέλας από την Αλβανία να θεωρεί αδιανόητο ένα κορίτσι να κατάφερε να ανέβει στο σημείο από το οποίο φέρεται ότι έπεσε. «Τη σκότωσαν» λέει με σιγουριά και ζητάει να βρεθεί η αλήθεια, ενώ και ο θείος της αδικοχαμένης Μαρίας ζητάει από τη Δικαιοσύνη «να βρει τον δολοφόνο», υποστηρίζοντας ότι «το κοριτσάκι είναι δολοφονημένο».

Την ίδια στιγμή, η δίδυμη αδελφή της άτυχης 16χρονης, η Χριστίνα, με την οποία η Μαρία επικοινώνησε λίγα λεπτά πριν πεθάνει, δεν πιστεύει πως αυτοκτόνησε και υποπτεύεται συγκεκριμένο πρόσωπο: «Υποπτεύομαι αυτόν που βγήκε ή κάποιον που θα ήταν εδώ χθες το βράδυ» είπε η κοπέλα, αναφερόμενη στον 27χρονο αστυνομικό: «Βγήκαν πρώτη φορά χθες. Αυτός είναι πολύ μεγαλύτερός της, είναι 27 χρόνων. Ανησυχήσαμε, το είπα στους δικούς μου ότι η αδελφή μου έχει φύγει. Πήραμε και την Αστυνομία, τους είπαμε ότι πρέπει να ψάξουν. Πρέπει να βρεθεί ο ένοχος και τώρα έκλεισε η έρευνα, λόγω αυτοκτονίας, ενώ στην αρχή μάς έλεγαν πως δεν υπήρχε λόγος για αυτοκτονία».

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η άτυχη Μαρία έφυγε από το σπίτι της στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης και δεν απαντούσε στις δεκάδες κλήσεις των γονιών της και της αδελφής της, η οποία κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της κάποια στιγμή γύρω στις 3. Χωρίς να διευκρινίσει τι έχει συμβεί, η Μαρία τής είπε μέσα σε λυγμούς «Χριστίνα, σ’ αγαπώ. Να προσέχεις…» Μετά έκλεισε το τηλέφωνο και από τότε χάθηκε.

Η οικογένεια ζήτησε τη νομική συνδρομή του δικηγόρου Δημήτρη Σαμαρτζή, ο οποίος ανέφερε ότι εκτός από την έρευνα σε κινητά και επικοινωνίες, οι γονείς της 16χρονης θα ορίσουν τεχνικό σύμβουλο για να είναι παρών κατά τη διάρκεια της νεκροτομής που θα γίνει. «Η οικογένεια της 16χρονης αμφισβητεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει ποτέ αυτοκτονικές διαθέσεις, ενώ υπάρχει και η μαρτυρία για το ραντεβού αργά το βράδυ. Όλα αυτά πρέπει να διερευνηθούν. Θα καταθέσω το αίτημα για τον ορισμό του πραγματογνώμονα και σε δυο τρεις μέρες θα μπορέσει να γίνει η νεκροτομή» επισήμανε ο δικηγόρος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας για τη γλυκιά Λένα Σαμαρά

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο ο αδόκητος χαμός της...

Έφη Κακαράντζουλα: Η ζωή της βιτριολίστριας στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών

Σε κοκέτα των γυναικείων φυλακών της Θήβας, με... κλίση...

Διπλή χαρά για Σαμαρά

Μετά την αποφοίτηση του γιου του Κώστα από το...

Μαρίνα Σταυράκη: Βασίλισσα των φίλτρων η πρώην κυρία Πατούλη!

Η Μαρίνα Σταυράκη, πρώην σύζυγος Γιώργου Πατούλη, μπορεί να...

Αθίγγανη ακινητοποιούσε τη 10χρονη κορούλα της… για να τη βιάζει όποτε ήθελε ο σύντροφός της

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπου νους την ακραία διαστροφή μιας...

Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης: O Ελληνας που ταΐζει «χρυσό» μπέργκερ βασιλιάδες

Ο Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης δεν είναι απλώς ένας σεφ. Είναι...

Η Μελίνα Νικολαΐδη έπαθε… Ντάλια

Ταλέντo από τα λίγα είναι τελικά η όμορφη κόρη...