Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Ο πατέρας και οι συγγενείς της 16χρονης Μαρίας ζητούν άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Στις επικοινωνίες της 16χρονης Μαρίας, η οποία βρέθηκε νεκρή μπροστά από το εκκλησάκι στον λόφο του Προφήτη Ηλία, στα Τρίκαλα, ίσως κρύβεται το μυστικό που προκάλεσε τον θάνατό της.

Οι δικοί της είναι πεπεισμένοι ότι το ανήλικο κορίτσι δολοφονήθηκε και ζητούν να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να διαπιστωθεί με ποιον είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά, με SMS ή μέσω κοινωνικών δικτύων πριν και αφότου έφυγε κρυφά από το σπίτι της, στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περιμένουν να εξεταστεί ποια κινητά εξέπεμπαν σήμα στην περιοχή την ώρα που έγινε το κακό. Πρόσωπο-κλειδί θεωρείται ο 27χρονος αστυνομικός, ο οποίος φαίνεται να ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανή τη 16χρονη στο εκκλησάκι του Αϊ-Λια.

f1 2020 07 16T144112.545

Ο ένστολος έδωσε κατάθεση χθες και δήλωσε ότι γνώρισε τη μαθήτρια μέσω Instagram πριν από λίγες εβδομάδες, χωρίς να ειπωθεί κάτι ιδιαίτερο μεταξύ τους. Όμως την Τρίτη κανόνισαν μέσω μηνυμάτων να συναντηθούν στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου τελικά βρέθηκε νεκρή η ανήλικη. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι συναντήθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα με την κοπέλα, η οποία είχε φύγει από το σπίτι της χωρίς να την αντιληφθούν, αλλά πρόσθεσε πως όταν έφυγε από εκεί, η 16χρονη δεν έδειχνε αναστατωμένη. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως έμαθε την επόμενη μέρα για τον θάνατό της από τα μέσα ενημέρωσης.

Το θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον πατέρα της άτυχης κοπέλας από την Αλβανία να θεωρεί αδιανόητο ένα κορίτσι να κατάφερε να ανέβει στο σημείο από το οποίο φέρεται ότι έπεσε. «Τη σκότωσαν» λέει με σιγουριά και ζητάει να βρεθεί η αλήθεια, ενώ και ο θείος της αδικοχαμένης Μαρίας ζητάει από τη Δικαιοσύνη «να βρει τον δολοφόνο», υποστηρίζοντας ότι «το κοριτσάκι είναι δολοφονημένο».

Την ίδια στιγμή, η δίδυμη αδελφή της άτυχης 16χρονης, η Χριστίνα, με την οποία η Μαρία επικοινώνησε λίγα λεπτά πριν πεθάνει, δεν πιστεύει πως αυτοκτόνησε και υποπτεύεται συγκεκριμένο πρόσωπο: «Υποπτεύομαι αυτόν που βγήκε ή κάποιον που θα ήταν εδώ χθες το βράδυ» είπε η κοπέλα, αναφερόμενη στον 27χρονο αστυνομικό: «Βγήκαν πρώτη φορά χθες. Αυτός είναι πολύ μεγαλύτερός της, είναι 27 χρόνων. Ανησυχήσαμε, το είπα στους δικούς μου ότι η αδελφή μου έχει φύγει. Πήραμε και την Αστυνομία, τους είπαμε ότι πρέπει να ψάξουν. Πρέπει να βρεθεί ο ένοχος και τώρα έκλεισε η έρευνα, λόγω αυτοκτονίας, ενώ στην αρχή μάς έλεγαν πως δεν υπήρχε λόγος για αυτοκτονία».

φ2 93

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η άτυχη Μαρία έφυγε από το σπίτι της στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης και δεν απαντούσε στις δεκάδες κλήσεις των γονιών της και της αδελφής της, η οποία κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της κάποια στιγμή γύρω στις 3. Χωρίς να διευκρινίσει τι έχει συμβεί, η Μαρία τής είπε μέσα σε λυγμούς «Χριστίνα, σ’ αγαπώ. Να προσέχεις…» Μετά έκλεισε το τηλέφωνο και από τότε χάθηκε.

Η οικογένεια ζήτησε τη νομική συνδρομή του δικηγόρου Δημήτρη Σαμαρτζή, ο οποίος ανέφερε ότι εκτός από την έρευνα σε κινητά και επικοινωνίες, οι γονείς της 16χρονης θα ορίσουν τεχνικό σύμβουλο για να είναι παρών κατά τη διάρκεια της νεκροτομής που θα γίνει. «Η οικογένεια της 16χρονης αμφισβητεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει ποτέ αυτοκτονικές διαθέσεις, ενώ υπάρχει και η μαρτυρία για το ραντεβού αργά το βράδυ. Όλα αυτά πρέπει να διερευνηθούν. Θα καταθέσω το αίτημα για τον ορισμό του πραγματογνώμονα και σε δυο τρεις μέρες θα μπορέσει να γίνει η νεκροτομή» επισήμανε ο δικηγόρος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...