Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Ανατριχίλα από όσο εκτυλίχθηκαν στη ΔΟΥ Κοζάνης με το 45χρονο σχιζοφρενή με το τσεκούρι (video)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο, διάρκειας περίπου πέντε λεπτών, στο οποίο αποτυπώνεται καρέ καρέ η καταδρομικού τύπου επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Είναι τέτοια μάλιστα η ωμότητα των σκηνών τις οποίες κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του κτιρίου, που ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Ιωάννης Ποδιώτης φέρεται ότι προχώρησε σε όλες τις ενέργειες, προκειμένου να «κατέβει» από το διαδίκτυο το βίντεο της φρίκης!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κ. Ποδιώτης έχει ήδη έρθει σε επαφή με την Αστυνομία, την εισαγγελία, αλλά και με την ΕΣΗΕΑ, ζητώντας να αποσυρθεί άμεσα το βίντεο με την επίθεση του 45χρονου δράστη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συγγενείς των τριών τραυματιών επικοινώνησαν μαζί του και του εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ζητώντας παράλληλα να πληροφορηθούν πώς διέρρευσε το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό.

Φ2 3

Στο διάρκειας πέντε λεπτών βίντεο διακρίνεται ο προφυλακισμένος πλέον 45χρονος να μπαίνει στην εφορία και να κατευθύνεται με απόλυτη ψυχραιμία προς το μέρος του 56χρονου εργαζομένου της ΔΟΥ για να του καταφέρει στη συνέχεια τρία χτυπήματα. Αμέσως μετά ορμάει στην πρώτη από τις δύο γυναίκες οι οποίες βρέθηκαν στο διάβα του και με την ίδια ψυχρότητα αρχίζει να τη χτυπάει με το τσεκούρι, ενώ τρομοκρατημένη η δεύτερη υπάλληλος τρέχει μακριά για να ξεφύγει. Ωστόσο δεν καταφέρνει να γλιτώσει τη λυσσαλέα επίθεση του 45χρονου, καθώς πάνω στον πανικό της σκοντάφτει πάνω σε γραφεία και καρέκλες, με συνέπεια να σωριαστεί στο πάτωμα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή βρίσκει την ευκαιρία ο παρανοϊκός δράστης για να τη χτυπήσει στην πλάτη, προτού τον ακινητοποιήσει ο διευθυντής της ΔΟΥ, με τη βοήθεια ενός ακόμη άνδρα και μιας γυναίκας.
Στο μεταξύ, «στο κόκκινο» παραμένει η αγωνία για τα τρία θύματα της αιματηρής επίθεσης. Σύμφωνα με την ιατρική ενημέρωση που εξέδωσε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» χθες το μεσημέρι, ο 56χρονος Ξ.Π. εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάστασή του να θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη. Ωστόσο, μετά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, υπάρχουν ήπια σημεία βελτίωσης, τα οποία δίνουν αμυδρές ελπίδες στους θεράποντες γιατρούς.

Η 67χρονη Π.Θ., η οποία νοσηλεύεται επίσης διασωληνωμένη στη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, χωρίς όμως να παρουσιάζει επιδείνωση. Τις επόμενες ώρες, κατόπιν εκτίμησης από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, θα κριθεί και το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Τέλος, η 47χρονη Μ.Μ. εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Νευροχειρουργική Κλινική, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Την ίδια στιγμή ο δράστης, ο οποίος κρατείται πλέον στις Φυλακές Κορυδαλλού, δεν έχει πει ούτε κουβέντα για την αποτρόπαια πράξη του. Ο ίδιος αποποιήθηκε του δικαιώματος να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι κατά την κράτησή του στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης αρνούνταν τροφής και δεχόταν μόνο νερό.

https://www.youtube.com/watch?v=sZfL4Umra7I

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...