Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ρίου

O πατέρας του 8χρονου που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου με κορονοϊό, μίλησε στη κάμερα του «T-live». Το παιδί εμφάνισε και άλλα συμπτώματα που παραπέμπουν στη νόσο Kawasaki. Ο ίδιος εξομολογήθηκε την αγωνία του για τον υψηλό πυρετό που εμφάνισε ο γιος του, καθώς και τον μεγάλο αγώνα που έδωσε μέχρι να νιώσει καλυτέρα.

«Σήμερα είναι πιο ευχάριστα τα πράγματα. Το παιδί έδωσε έναν μεγάλο αγώνα και τα πηγαίνει καλύτερα. Σήμερα είχε βγει ο αναπνευστήρας και το παιδί μπόρεσε να ανοίξει καλύτερα τα μάτια του και να μας δει και μου είπε ότι είναι καλά. Τον έχουν φροντίσει πολύ. Είναι ευδιάθετος και μας ζήτησε το tablet για να ξεχαστεί. Επικοινώνησε με τον νονό και τα αδέλφια του.

Η αγωνία μας ήταν μεγάλη. Από την πρώτη στιγμή που το παιδί εμφάνισε πυρετό δεν φανταστήκαμε ότι θα είχε αυτήν την εξέλιξη. Χάρη στη γιατρό μας τρέξαμε και φέραμε το παιδί στο νοσοκομείο. Μέχρι να αποφασιστεί ότι το παιδί πρέπει να μεταφερθεί στην Εντατική, ταλαιπωρήθηκε πολύ.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η ανακοίνωση των γιατρών ότι το παιδί έπρεπε να μπει στην εντατική. Αυτές τις καταστάσεις πρώτη φορά τις ζω. Ήμουν από την πρώτη στιγμή κοντά του. Ο πόνος του ήταν πάρα πολύς αυτές τις ημέρες. Θέλω να ξεχάσω κάποια στιγμή όλο αυτό αλλά έχει χαραχτεί μέσα μου ανεξίτηλα», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ