Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

Γιάννης Φέρτης: «Έφυγε» σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός!

«Ηθοποιός σημαίνει φως» ερμήνευε κάποτε ο μεγάλος Δημήτρης Χορν,...

Βρέθηκε σώος ο ράπερ Lamanif! Οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σε ψυχιατρική κλινική

Την άκρη του νήματος στο πολύκροτο θρίλερ της εξαφάνισης του 24χρονου ράπερ Λάμπρου Μανιφάβα, ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 8 Φεβρουαρίου, αλλά εντοπίστηκε σώος το Σάββατο, αναζητούν οι Αρχές!

Ο 24χρονος μουσικός, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Lamanif», εντοπίστηκε να κάθεται μόνος του σε ένα παγκάκι στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με τους άνδρες της επίλεκτης ομάδας που συστάθηκε από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ο νεαρός, ο οποίος είχε δηλώσει δημόσια την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του, έδειχνε να βρίσκεται σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο 24χρονος ανέφερε ότι ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει. Όμως, δήλωσε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει για την εκβίαση που δεχόταν εξαιτίας του περίφημου «ροζ» βίντεο, που έδειχνε προσωπικές του στιγμές με γυναικεία εσώρουχα, σε ρόλο υποτακτικού «αφέντρας», λέγοντας ότι θα καταθέσει αναλυτικά για όλα το αμέσως προσεχές διάστημα. Την ίδια ώρα, μυστήριο παραμένει το πού βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες, αν και οι αρχικές πληροφορίες των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης ανέφεραν ότι φιλοξενούνταν στο σπίτι ενός φίλου του.

«Δόξα τω Θεώ, το παιδί μου βρέθηκε! Μίλησα με τον αδελφό μου, που είναι αστυνομικός, και μου είπε μόνο ότι αυτή τη στιγμή το παιδί είναι καλά και ότι τώρα (σ.σ.: το πρωί του Σαββάτου) δίνει κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα» ανέφερε ανάμεσα σε αναφιλητά ο πατέρας του ράπερ.

Αμέσως μετά την κατάθεσή του στην Αστυνομία, ο νεαρός μουσικός οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σε ψυχιατρική κλινική, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με το σάιτ typosthes.gr, αναμένεται να εξεταστεί από ψυχιάτρους, ώστε να συνταχθεί η σχετική πραγματογνωμοσύνη. Πάντως, άτομο από το περιβάλλον του ράπερ ανέφερε ότι ο 24χρονος χρήζει βοήθειας.

Ο Λάμπρος Μανιφάβας εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή Ραντάρ, στην Ανω Περαία, την περασμένη Δευτέρα. Λίγο πριν, είχε αναρτήσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο δήλωνε την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Παράλληλα, ανέφερε το πρόβλημα εξάρτησης που αντιμετωπίζει με την κοκαΐνη, εξηγώντας για τη συνεύρεσή του με τις «αφέντρες»:

«Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί όπου δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μία φορά, τις επόμενες με εκβίαζαν με το βίντεο. Από τότε, μου έπαιρναν λεφτά και με απειλούσαν»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...