Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της το πρωί της Τετάρτης στο «Happy Day», έχοντας απέναντί της τη Δανάη Παππά.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης προβλήθηκαν σκηνές από την πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha «Μια γυναίκα». Η ιστορία των παιδιών που καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια του πατέρα τους άγγιξε την παρουσιάστρια, η οποία βούρκωσε στον αέρα.

«Μ’ άγγιξε πάρα πολύ»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε τι ήταν αυτό που την έκανε να συγκινηθεί τόσο έντονα.
«Εγώ συγκινήθηκα γιατί θεωρώ τόσο άδικο παιδιά σε αυτή την ηλικία, κι επειδή συμβαίνει και στην πραγματική ζωή, όχι μόνο στη σειρά, να χάνουν τον μπαμπά τους τόσο μικρά και να πρέπει να το διαχειριστούν αυτό. Έτσι όπως αποτυπώθηκε, από τη μουσική και αυτή την πράξη τους να βάλουν τις φωτογραφίες για να νιώθουν την παρουσία του, δεν ξέρω… Μ’ άγγιξε πάρα πολύ».

Η κουβέντα πήρε ακόμη πιο προσωπική τροπή όταν η Δανάη Παππά αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη ιστορία την αγγίζει ιδιαίτερα, καθώς έχει βιώσει και η ίδια την απώλεια του πατέρα της σε πολύ μικρή ηλικία.
«Αυτή η σειρά έχει πολλά τέτοια σημεία και εμένα προσωπικά με αγγίζει πάρα πολύ, γιατί είναι μία κατάσταση που την έχω βιώσει κι εγώ η ίδια. Είναι σαν να βιώνω την οπτική γωνία της μητέρας μου», είπε.
Η αποκάλυψη της Δανάης Παππά
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη ρώτησε τότε πόσο μικρή ήταν όταν έχασε τον πατέρα της.
«Πόσο χρονών ήσουν όταν έφυγε ο μπαμπάς σου;», τη ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Ήμουν οκτώ. Οκτώ, εννιά», απάντησε η Δανάη Παππά.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









