Ιατρικό Marketing – Michalis Botas: Οι πρωτοποριακές τεχνικές, που αλλάζουν τα δεδομένα!

Ποτέ ξανά το Ιατρικό Μάρκετινγκ δεν είχε φτάσει σε αυτό το επίπεδο, ίσως γιατί κανένας,έως τώρα,δεν είχε τόσο μεγάλη εξειδίκευση.

Ο Μιχάλης Μπότας είναι ο νεότερος καθηγητής Digital & Social Media Marketing στην Ελλάδα , εκπαιδευμένος στην Washington DC (E.I.O.M) στο ιατρικό Digital Marketing.

Οι υπηρεσίες που παρέχει διαφέρουν ριζικά από τη γενικότερη εικόνα, που παρουσιάζει το internet marketing και ειδικότερα το ιατρικό, στην Ελλάδα.

Χωρίς άσκοπες σπατάλες χρημάτων και χρόνου, η εταιρεία DMSS εστιάζει στο άμεσο και μετρήσιμο αποτέλεσμα από την 1η κιόλας μέρα, δίνοντας έμφαση σημαντικότερα σημεία του επιτυχημένου digital marketing.

  • ‌Οργανική άνοδος της ιστοσελίδας σας στην 1η σελίδα της Google
  • Άνοδος στις πρώτες τρεις θέσεις στο Google My Business
  • Σταθεροποίηση στην πρώτη τετράδα τών Google AdWords

Για τον κ. Μπότα το Ιατρικό Μάρκετινγκ δεν είναι άλλος ένας συνηθισμένος τύπος Marketing, χρειάζεται ευαισθησία και κατανόηση. Στην περίπτωση αυτή, δεν απευθυνόμαστε σε πελάτες, αλλά σε ασθενείς, ανθρώπους που έχουν ανάγκη έναν καλό θεράποντα Ιατρό, που θα τους εμπνεύσει εμπιστοσύνη.

Είτε είστε ιδιώτης Ιατρός, είτε κλινική, είτε πολυκλινική, ο καθηγητής κ. Μιχάλης Μπότας μπορεί να αναλάβει να εκτοξεύσει στα ύψη την επισκεψιμότητα, με υψηλού επιπέδου τεχνικές και χρησιμοποιώντας όλο το φάσμα του Digital marketing αλλά και πρωτοποριακές τεχνικές εκτός διαδικτύου.

Ο Μιχάλης Μπότας υπογράφει προσωπικά το μεγαλύτερο πορτφόλιο ιατρών στην Πρώτη Σελίδα της Google, το οποίο, επιδεικνύεται real time στα προγραμματισμένα ραντεβού.

Για οποιαδήποτε επεξήγηση η εταιρεία DMSS και ο Μιχάλης Μπότας προσωπικά είναι στην διάθεση σας στον παρακάτω σύνδεσμο.

digitalspecialist.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ