Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Νέα δεδομένα στο ιατρικό marketing

Η Key Account Manager, Γεωργοπούλου Ελένη υπεύθυνη του αναπτυξιακού τομέα των Εταιρειών ForthRight και AnyDoctor, μας δίνει μια σημαντική συνέντευξη για τις δύο Εταιρείες, το πως έχουν καθιερωθεί και ξεχωρίσει στο χώρο καθώς επίσης μας αναδεικνύει τη σημαντικότητα του Ιατρικού Marketing.

Η πλειονότητα των ασθενών πλέον, περιηγούνται στο Διαδίκτυο προκειμένου να βρουν τον ιατρό τους και να αντλήσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν σχετικά με τις εξειδικεύσεις του και το βιογραφικό του. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό ο ιατρός να έχει παρουσία σε όλα τα μέσα.

Ποια είναι η σημαντικότητα του Ιατρικού Marketing στην εποχή μας;

Ένα μεγάλο ποσοστό των ατόμων, χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο προκειμένου να βρουν τον Ιατρό τους και το χρησιμοποιούν ως προσωπικό τους Σύμβουλο σε θέματα Υγείας. Αυτό αποτελεί ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που ο Ιατρός είναι απαραίτητο να έχει ενεργό ψηφιακή παρουσία και να συμμετέχει στα νέα Δεδομένα που ζητά η εποχή. Αυτό συνεπάγεται με το ότι τα δεδομένα αλλάζουν γρήγορα και σε σημαντικό βαθμό και για τους Ιατρούς και για το Ιατρικό Marketing γενικότερα.

Με την ίδρυση των δύο Εταιρειών μας, εξελίσσουμε και πλαισιώνουμε το Ιατρικό Marketing. Έχουμε πλειάδες συνεργασιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Πώς οι δύο Εταιρείες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών του Κλάδου της Υγείας;

Πριν από 5 χρόνια ιδρύθηκε η Εταιρεία ForthRight. Η Εταιρεία ForthRight ξεκίνησε τη δραστηριότητα της με επίκεντρο τους ιατρούς. Πλέον έχει φτάσει σε σημείο να έχει συνεργασίες με πάνω από 500 επαγγελματίες του Κλάδου, όπως είναι οι Ιδιώτες Ιατροί, μεγάλες Φαρμακευτικές Εταιρείες και Φαρμακοβιομηχανίες καθώς και συνεργάζεται με Συλλόγους Ασθενών. Προκειμένου να καταφέρουμε να καλύψουμε πλήρως όλες τις ανάγκες και όλες τις πτυχές της ψηφιακές δραστηριότητας των Ιατρών έχουμε επενδύσει στην Εταιρεία μας και την έχουμε στελεχώσει με πέντε διαφορετικά τμήμα από εξαιρετικούς επαγγελματίες στο χώρο. Είναι το τμήμα του Marketing, το τμήμα δημιουργίας Ιατρικού Περιεχομένου, το τμήμα των Γραφιστών, των Προγραμματιστών και τέλος το τμήμα το οποίο είναι υπεύθυνο για τις διαφημίσεις στην Google και το Facebook. Επιπλέον, έχουμε δύο στούντιο παραγωγής στα οποία γίνονται όλες οι φωτογραφίσεις και τα video συνέντευξης των συνεργατών μας. Τώρα είμαστε έτοιμοι και για το επόμενο βήμα, τη δημιουργία του πρώτου Ιντερνετικού Ιατρικού Καναλιού στην Ελλάδα, όπου όλοι οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν εκπομπές και να ενημερώνονται για όλες τις παθήσεις, όλες τις νέες εξελίξεις στον χώρο της υγείας, τις νέες θεραπείες καθώς και αρκετές συμβουλές για το «ευ ζην».

Υπάγοντας κάποιος συνεργάτης στον Όμιλο Εταιρειών μας, του προσφέρουμε μια πλήρης στήριξη και στρατηγική προκειμένου ο Ιατρός να έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα μέσα από την ψηφιακή του δραστηριότητα και παράλληλα οι ασθενείς να μπορούν εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά να βρουν τον κατάλληλο ιατρό για τους ίδιους.

Συγκεντρώνουμε μεγάλα και επιτυχημένα case studies από τους συνεργάτες μας ιατρούς, οι οποίοι όχι μόνο έχουν καταφέρει να καταλαμβάνουν πλέον σε πολλές λέξεις – κλειδιά τις πρώτες οργανικές θέσεις της Google, αλλά έχουν καταφέρει να αυξήσουν σε σημαντικό βαθμό το πελατολόγιο τους.

Κατόπιν της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας της ForthRight, θέλαμε ακόμη περισσότερο να ενισχύσουμε τις υπηρεσίες μας απέναντι στους Ιατρούς μας. Κατόπιν, πολλών αιτημάτων από τους Ιατρούς, ιδρύσαμε την Εταιρεία AnyDoctor. Η Εταιρεία AnyDoctor, είναι μια δυναμική πλατφόρμα στο χώρο της Υγείας, όπου έρχεται να συμπληρώσει την ποιοτική παρουσία των Ιατρών στο Διαδίκτυο και να φέρει τους Ιατρούς ένα βήμα πιο κοντά με τους ασθενείς. Ουσιαστικά, μέσα από την πλατφόρμα οι ασθενείς θα μπορούν να κλείνουν τηλεφωνικό και online ραντεβού με τον Ιατρό τους και παράλληλα θα μπορούν να μελετήσουν τον Ιατρό, το βιογραφικό του, τις εκπαιδεύσεις και εξειδικεύσεις του.

Σκοπός μας και στόχος μας, είναι να προσφέρουμε σε όλους τους επαγγελματίες Υγείας τα βέλτιστα αποτελέσματα, πάντοτε με σεβασμό στο Ιατρικό Επάγγελμα.

Οι Εταιρείες ForthRight και AnyDoctor διαθέτoυν γραφεία στην Αθήνα, τη Λάρισα και σύντομα στη Θεσσαλονίκη και το εξωτερικό και έχoυν τη δυνατότητα να καλύψoυν πλήρως τις ανάγκες όλων των ιατρών σε Διεθνές Επίπεδο. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να περιηγηθείτε με μία επίσκεψη στη σελίδα της ForthRight https://www.forthright.gr  και της AnyDoctor https://anydoctor.gr.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...