Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 30 Αυγούστου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν αναζητάτε ουσιαστική επικοινωνία, αποφύγετε την επίκριση ή τη σιωπή…

ΚΡΙΟΣ: Ατομα με πείρα στα οικονομικά μπορεί να σας φανούν χρήσιμα, ειδικά αν τα συμβουλευτείτε. Εκτονώστε με θετικό τρόπο την ενεργητικότητά σας και τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Υποστηρίξτε με επιχειρήματα τις αποφάσεις για βελτίωση ή ανανέωση. Μην αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάζει και σας παρασύρει μακριά από την πεπατημένη που πρέπει να ακολουθήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάζοντας μπροστά την αισιοδοξία δεν θα πτοείστε στα μικροπροβλήματα. Μην αφήσετε πείσματα και εγωισμούς να σας δημιουργήσουν προβλήματα επικοινωνίας. Φροντίστε να ελέγξετε τις πράξεις σας, αν βρεθείτε μπροστά σε κακόβουλα κουτσομπολιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγάλτε από το μυαλό σας κακές σκέψεις και μην αφήσετε συναισθηματικές ανασφάλειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Ορισμένες από τις επιλογές σας θα σας δικαιώσουν απέναντι στους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να βάλετε νέα θεμέλια. Η συναισθηματική σας ανασφάλεια είναι αυτή που σας δημιουργεί αμφιβολίες. Η διαδικασία και μόνο να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν στον οικογενειακό χώρο το κλίμα είναι τεταμένο, διατηρήστε χαμηλούς τόνους. Προλάβετε τις εξελίξεις έξυπνα και μην αφήνετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Επιβάλλεται να δείξετε ψυχραιμία για να μη φανεί η νευρικότητά σας σε οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα που έχετε αφήσει εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα. Πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για να βρείτε κατανόηση. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ουσιαστικές σας ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν αναζητάτε ουσιαστική επικοινωνία, αποφύγετε την επίκριση ή τη σιωπή. Αν αισθάνεστε παραμελημένοι, κάντε αισθητή την παρουσία σας. Αν θέλετε συγκινήσεις στον ερωτικό τομέα, αφιερώστε χρόνο στον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας δοθούν πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μοιραστείτε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες, οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά. Με πολλές ιδέες, αφού έχετε έμπνευση, και λίγα χρήματα θα ομορφύνετε τον χώρο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σημερινή ημέρα θα συμβάλει στην αύξηση των εσόδων σας και τη σταθεροποίησή τους. Μείνετε μακριά από άτομα που εκπέμπουν αρνητικότητα, γιατί θα σας επηρεάσουν. Αφιερώστε τη μέρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε υπέροχα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οπου είναι δύσκολο να πείτε την αλήθεια, δεν χρειάζεται να πείτε πολλά ψέματα. Αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας τα εμπόδια θα καταφέρετε πολλά. Δεν έχετε τίποτα να μοιράσετε με οικογενειακά πρόσωπα, γι’ αυτό υποχωρήστε σε καβγάδες.

ΙΧΘΥΣ: Με μικρές κινήσεις αλλάξτε ό,τι δεν σας αρέσει στην εμφάνισή σας. Αφιερωθείτε στα οικονομικά σας, μια που οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση και αφήστε για μετά τα επαγγελματικά σχέδια.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...