Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ,...

Αν ο Κώστας Νικούλι ήταν ποδοσφαιριστής ποιος θα ήταν; Ποιο είναι...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 15 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Μην εκβιάζετε καταστάσεις για να αποσπάσετε από το ταίρι σας μια υπόσχεση. Είναι παρακινδυνευμένο να εκφράσετε σε τρίτους τη γνώμη σας για την προσωπικότητά του. Λανθασμένοι οικονομικοί υπολογισμοί ίσως σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε σκέψεις που σας γεμίζουν άγχος και σας αποπροσανατολίζουν και περάστε στην πράξη. Ο χρόνος αλλά και οι συγκυρίες έχουν δοκιμάσει τη σχέση σας από πολλές πλευρές. Οι επιθυμίες που είχατε απωθήσει λόγω προσδοκιών του συντρόφου σας αρχίζουν να παίρνουν μορφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολες, οπότε μην ασκείτε πιέσεις στο ταίρι σας να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε να παίζετε ή να είστε εριστικοί με τα επαγγελματικά του σχέδια. Αξιοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το δικό σας συμφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια συνάντηση με φίλους και ένα βράδυ με καλή παρέα είναι ό,τι καλύτερο για σήμερα. Αποδείξτε με τη συμπεριφορά σας πως όταν μιλάτε για ισοτιμία σοβαρολογείτε. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις δημιουργούνται όταν αρχίζει από την πλευρά σας η καταπίεση.

ΛΕΩΝ: Δεν έχετε άλλα περιθώρια για να αναβάλετε αυτά που πρέπει να κάνετε σήμερα. Επιδιώξτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας με φιλίες, κοινωνικές επαφές και όλα θα πάνε καλά. Τολμήστε αλλαγές στον εργασιακό χώρο που δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαλέξτε καλή συντροφιά για να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να κάνετε αυτά που σας ανεβάζουν. Δεχτείτε και μην απορρίπτετε τόσο εύκολα κοινωνικές προτάσεις που έχουν να σας δώσουν πολλά. Ακούστε τις απόψεις των άλλων και μην αδιαφορείτε για τη γνώμη τους.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε τον διάλογο για να ξεπεράσετε προβλήματα και μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να πικράνει αγαπημένα πρόσωπα. Επεξεργαστείτε στο μυαλό σας αυτά που σας λένε οι φίλοι σας και μην είστε μονόπλευροι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε δραστικά μέτρα για όσους δρουν παρασκηνιακά και μην αφήσετε σχόλια να σας εκνευρίσουν. Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά θέματα θα σας ωφελήσουν οικονομικά. Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, ειδικά σε αυτές που δίνονται κάτω από πίεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διπλωματία θα είναι για τα επαγγελματικά σας σχέδια ένας σημαντικός παράγοντας. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από τα γεγονότα, περιορίζοντας την επιθυμία για προσωπική προβολή. Ευνοούνται η δημιουργία νέων στόχων και η υλοποίηση ενός μακροχρόνιου σχεδίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς. Ασχοληθείτε μόνο με δημιουργικές εργασίες που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Εκτονωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο και χαρείτε ό,τι σας προσφέρει απλόχερα η ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα βγει αληθινή η διαίσθηση ενός φίλου που σας είχε προειδοποιήσει. Διατηρήστε κλίμα αισιοδοξίας και μην επιτρέψετε σχόλια για άτομα που δεν είναι παρόντα. Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας ως κινητήρια δύναμη για να κάνετε αυτά που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην είστε σκληροί στη κριτική σας και αποφύγετε ανταγωνιστικές κινήσεις. Θα ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας, αλλά κληρονομικά, φορολογικά και οικονομικά θέματα θα σας κρατούν διαρκώς απασχολημένους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...