Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκληση – δήλωση της Ελένη Μακρή προς την www.espressonews.gr

Εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκληση – δήλωση της Ελένης Μακρή, κατοίκου Κηφισιάς, προς τον διαδικτυακό ιστότοπο με την επωνυμία www.espressonews.gr, όπως νομίμως εκπροσωπείται νομίμως από τον διαχειριστή του.Με μεγάλη οδύνη έλαβα γνώση τού από 16 Μαρτίου 2018 δημοσιεύματός σας με τίτλο «“Καμπάνα” στην Ελενα Λυμπέρη για χρέη στην Εφορία», το οποίο αναρτήθηκε και εξακολουθεί να είναι αναρτημένο στην ενημερωτική σας ιστοσελίδα (site) www.espressonews.gr. Στο δημοσίευμα αυτό περιγράφεται, μεταξύ άλλων, η δήθεν ποινική μου καταδίκη σε ποινή οκτώ (8) μηνών φυλάκισης με τριετή αναστολή, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο. Μάλιστα, το κείμενο του εν λόγω δημοσιεύματος, το οποίο μεταφέρει το ρεπορτάζ της δήθεν ποινικής μου καταδίκης, συνοδεύεται και από ευμεγέθη και έγχρωμη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο σύζυγός μου, Αντώνιος Λυμπέρης, και εγώ, με αποτέλεσμα να μην απολείπεται καμία αμφιβολία για την σύνδεσή μου με την ως άνω ποινική υπόθεση.

Δηλώνω κατηγορηματικά πως τα όσα αναφέρονται στο ανωτέρω δημοσίευμα σχετικά με την δήθεν ποινική μου καταδίκη ουδεμία σχέση έχουν με το πρόσωπό μου και απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα. Το επώνυμό μου δεν είναι Λυμπέρη, αλλά Μακρή. Λυμπέρης, δε, ονομάζεται ο σύζυγός μου, το επίθετο του οποίου ουδέποτε απέκτησα. Η ως άνω δικαστική υπόθεση αφορά σε έτερο πρόσωπο, το οποίο μάλιστα δεν γνωρίζω, που ονομάζεται «Ελένη Λυμπέρη». Πρόκειται, δηλαδή, για απλή συνωνυμία με το επώνυμο του συζύγου μου, χωρίς να υφίσταται η οιαδήποτε σύνδεση και εμπλοκή μου στην ως άνω ποινική υπόθεση.

Επομένως, τα ως άνω περιγραφόμενα στην από 16/03/2018 ανάρτηση της ιστοσελίδας www.espressonews.gr τυγχάνουν παντελώς αναληθή και παραπλανητικά. Αναμφισβήτητα, το δημοσίευμα αποτελεί απόρροια αναληθούς ρεπορτάζ, το οποίο προφανέστατα οφείλεται σε υπαιτιότητά σας, γιατί ουδέποτε υπήρξε διασταύρωση ούτε επαλήθευση των πληροφοριών που συλλέχθηκαν.

Περαιτέρω, τα ανωτέρω, αυτονοήτως, δημιουργούν αδίκως μια ψευδή και ανυπόστατη εικόνα ως προς την προσωπικότητά μου και πλήττουν σφόδρα την τιμή, την υπόληψη και την κοινωνική μου υπόσταση, αλλά και την επαγγελματική και επιχειρηματική μου αξιοπιστία. 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

Διαμαρτύρομαι για την ανωτέρω παράνομη συμπεριφορά σας.

Σας καλώ, αμέσως μόλις λάβετε γνώση της παρούσης, όπως αποσύρετε το ως άνω δημοσίευμα και προβείτε σε δημοσίευση νέου και αποκαταστατικού της αλήθειας δημοσιεύματος που να φέρει τον τίτλο «ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ» με έντονα (bold) και υπογραμμισμένα (underlined) κεφαλαία γράμματα, τόσο στην ιστοσελίδα www.espressonews.gr όσο και στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ESPRESSO». Αλλως, σας δηλώνω ότι θα προβώ στην ενάσκηση των νομίμων δικαιωμάτων μου ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και ποινικών Δικαστηρίων της χώρας προς διαφύλαξη της τιμής, της υπόληψης και παντός άλλου εννόμου συμφέροντός μου που εθίγη από εσάς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....