Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Μυστικός γάμος στην Καραϊβική!

Εως πριν από λίγα εικοσιτετράωρα το όνομά του φιγουράριζε στις λίστες με τους περιζήτητους εργένηδες του jet-set. Ο λόγος για τον…

Εως πριν από λίγα εικοσιτετράωρα το όνομά του φιγουράριζε στις λίστες με τους περιζήτητους εργένηδες του jet-set. Ο λόγος για τον Νικόλαο Γουλανδρή, βενιαμίν γιο του εφοπλιστή Γιάννη Γουλανδρή, γνωστού διεθνώς και ως Big John, και της Ολγας Εμπειρίκου, τον οποίο οι φίλοι του σε όλο τον κόσμο φωνάζουν χαϊδευτικά Tiddi. O Νικόλαος Γουλανδρής αποχαιρέτησε την εργένικη ζωή και ανήκει στο club των παντρεμένων, γνωστοποιώντας το ευτυχές γεγονός μέσω των social media και δεχόμενος στο προφίλ του εκατοντάδες ευχές για «βίον ανθόσπαρτον» από φίλους και συγγενείς, όπως ο εξάδελφός του Λεωνίδας Γουλανδρής, ο Κώστας Χατζηπατέρας, ο Δημήτρης Μίχαλος και η Αλίνα Πολέμη.
t4r2t52t23t32tΣτο νησί Νέβις, έναν μικρό και άγνωστο επίγειο παράδεισο, που ανακάλυψε ο Χριστόφορος Κολόμβος στο πέρασμά του για την Αμερική, όπου κανείς νιώθει ότι ο χρόνος έχει σταματήσει σε μία άλλη εποχή, ο rock γόνος της δυναστείας Γουλανδρή ανακάλυψε την ευτυχία στο πρόσωπο μελαχρινής εξωτικής καλλονής που έκανε γυναίκα του σε απλή, ρομαντική και άκρως συγκινητική τελετή. Με στράπλες νυφικό η τυχερή καλλονή νύφη είπε το «ναι» στον «άτακτο» καρδιοκατακτητή και πλέον επίσημα σύζυγό της, που ζει το περισσότερο διάστημα στο Λονδίνο αλλά ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Ο πατέρας του γαμπρού Big John δέχτηκε φυσικά στο σκάφος του στη Βουλιαγμένη αμέτρητες ευχές για το χαρούμενο γεγονός.

Με καταγωγή από την Ανδρο, η δυναστεία Γουλανδρή, που δημιούργησαν στο κυκλαδίτικο νησί από το 1870 οι αδελφοί Βασίλης και Ιωάννης, εκτός από τη ναυτιλία έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στη χώρα μας με τα κοινωφελή έργα της και έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο της τέχνης και της κοσμικής ζωής με τους γάμους και τα πάρτι της. Η αξέχαστη Ελίζα Γουλανδρή του Μουσείου Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, αλλά και η συχωρεμένη Ντόλλη Γουλανδρή, το γένος Κουμάνταρου, του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, ήταν θείες του γαμπρού, ενώ θείος του είναι ο Ντίνος Γουλανδρής, στενός φίλος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Μεγάλο κοσμικό γεγονός της δεκαετίας του ’80 ήταν ο γάμος στην Εκάλη του μεγάλου αδελφού του Νικόλα Γουλανδρή, Γιώργου με τη Χριστιάννα Βαρδινογιάννη, κόρη του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...