Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

«Εμφύλιος» για τον Τσίπρα

❱❱ Διαδικτυακή κόντρα του Μπάμπη Τσέρτου με τον ανιψιό του Νίκο Καραγιάννη, ο οποίος υποστηρίζει με πάθος τον πρωθυπουργό

Ο Μπάμπης Τσέρτος και ο ανιψιός του Νίκος Καραγιάννης (γιος της αδελφής του, Νάντιας Καραγιάννη, και επίσης τραγουδιστής) «μαλλιοτραβήχτηκαν» διαδικτυακά με αφορμή ένα σχόλιο του τελευταίου, που στόχο είχε να υποστηρίξει τον πρωθυπουργό τις κρίσιμες ώρες που προηγήθηκαν πριν από την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.

«Ο Σαμαράς έσωσε την Ελλάδα με σχεδόν 30% ανεργία! Τι άλλο θα ακούσουμε;» έγραψε ο νεαρός, που την περασμένη Τετάρτη ολημερίς έκανε αναρτήσεις στο προφίλ του υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και εναντίον της αντιπολίτευσης.

Σχολίασε

Ο θείος του, λοιπόν, που θεώρησε ότι τα γραφόμενά του δεν ευσταθούν, σχολίασε: «Μην παραπληροφορείς ανιψιέ μου! Ενημερώσου για την πορεία της χώρας σου και γράψε την αλήθεια! Ασε τα συνθήματα, προσβάλλεις την αξιοπρέπειά σου! Εκτός αν σου αρέσει η λογική του Χότζα και στην πολιτική! Αδικείς τον εαυτό σου, την αλήθεια και τους αδύναμους αυτής της χώρας!».

Ακολούθησε καταιγισμός μηνυμάτων μεταξύ θείου και ανιψιού, προσπαθώντας ο ένας να πείσει τον άλλον ότι από την πλευρά τους ο καθένας έχει δίκιο: «Σου θέτω ελάχιστα ερωτήματα να ελέγξεις, αλλά σιγή από μέρους σου! Δεν έχει νόημα η κουβέντα. Εχεις διαμορφωμένη ψυχολογική άποψη και προσπαθείς με την άθλια προπαγάνδα να προσαρμόσεις την πραγματικότητα στην άποψή σου!» συνέχισε να απαντά ο ρεμπέτης στον νεαρό τραγουδιστή, με τον τελευταίο να συνεχίζει να επιχειρηματολογεί υπέρ του Τσίπρα, παραθέτοντας πίνακες με εκτιμήσεις βασικών μεγεθών έως το 2023 και άλλες στατιστικές μελέτες… Τελικά, η διαδικτυακή κόντρα τους ολοκληρώθηκε με τον θείο Τσέρτο να καλημερίζει αγανακτισμένος: «Καλημέρα Νίκο, μάλλον μιλάμε άλλη γλώσσα όχι στην πολιτική, αλλά στη στοιχειώδη λογική! Οταν δεν καταλαβαίνεις τι είναι μόνιμο εισόδημα και τι επίδομα από φορολογία ξεζουμίζοντας αυτούς που παράγουν!» έγραψε, μεταξύ άλλων, και έκλεισε την ιντερνετική κουβέντα με το φλέγον ζήτημα των ημερών: «…και αυτή η αισχρή μειοψηφία, με μυστική διπλωματία, χωρίς συνεννόηση, υπογράφει τις Πρέσπες που θα μας χαρακτηρίζουν αιώνες, διχάζοντας την ελληνική κοινωνία! Να τους χαίρεσαι!».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...