Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Εκτός Φυλακών Κορυδαλλού η 28χρονη Έλενα Πολυχρονοπούλου

Αέρα… ελευθερίας αναπνέει πλέον η 28χρονη πρώην παίκτρια του «Power of Love» Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία παρέμεινε στη φυλακή επί οκτώ μήνες, μετά τη σύλληψή της μαζί με τον ποδοσφαιριστή τότε σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγενίδη, με οκτώ κιλά κοκαΐνη, αξίας 800.000 ευρώ.

TSR Watermark 45

«Η λέξη “φυλακή” τα λέει όλα, είναι πάρα πολύ δύσκολο… Θέλω να φύγω τρέχοντας, να πάω στο σπίτι μου, στους γονείς μου, στους φίλους μου, σε όλους όσους με στήριξαν» είπε χθες στους δημοσιογράφους η Eλενα Πολυχρονοπούλου, περνώντας το κατώφλι της εξόδου από τις Φυλακές Κορυδαλλού.

TSR Watermark 44

Έξω από το κατάστημα κράτησης περίμεναν το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του «Power of Love» η μητέρα της και συγγενείς και φίλοι της, οι οποίοι έσπευσαν να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους.

polyxronopoyloi 6

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της Πολυχρονοπούλου συγκέντρωσαν στοιχεία και μάρτυρες και κατέθεσαν στον ανακριτή, για να αποδείξουν πως η πανέμορφη κοπέλα δεν είχε σχέση με τη διακίνηση των ναρκωτικών, ρίχνοντας την ευθύνη στον τότε σύντροφό της. Ακολούθησε συμπληρωματική απολογία του μοντέλου και κατατέθηκε αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους. Χθες, ο ανακριτής με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα έκαναν δεκτή την αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης, αποφασίζοντας την αποφυλάκισή της.

polyxronopoyloi 5

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε συλληφθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2021 με έφοδο αστυνομικών, ύστερα από πληροφορίες για εμπλοκή τους στη διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και των νοτίων προαστίων. Αρχικά, είχε συλληφθεί ο ποδοσφαιριστής σε περιοχή της Νέας Σμύρνης, έχοντας μαζί του μια βαλίτσα, μέσα στην οποία υπήρχαν επτά συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους επτά κιλών και 827 γραμμαρίων.

polyxronopoyloi 4

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, θα διακινούσε τα ναρκωτικά για λογαριασμό του μοντέλου. Ακολούθησε επιχείρηση των αστυνομικών στο σπίτι της Πολυχρονοπούλου, όπου βρέθηκε ένα «φιξάκι» με κοκαΐνη βάρους μόλις 0,1 γραμμαρίου, ενώ κατασχέθηκαν, επίσης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, μετρητά ύψους 5.050 ευρώ, ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσικλέτα και τρία κινητά τηλέφωνα.

polyxronopoyloi 3

Η παίκτρια του ριάλιτι και ο ποδοσφαιριστής είχαν προφυλακιστεί για το κακούργημα της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα.

118073424 225491098894722 5758258939421

Η Πολυχρονοπούλου είχε θεωρηθεί συγκάτοχος των οκτώ κιλών κοκαΐνης μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό της, με τον οποίο διατηρούσαν από κοινού επιχείρηση στην περιοχή του Παγκρατίου και, σύμφωνα με τη Δίωξη Ναρκωτικών, τη χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα για τη διακίνηση.

Μετά την προφυλάκισή τους ο 32χρονος ποδοσφαιριστής -και ως τότε σύντροφός της- Δημήτρης Ρεγγινίδης, σε δηλώσεις του μέσα από τη φυλακή, είχε ισχυριστεί ότι τον απειλούσαν για να μεταφέρει τα ναρκωτικά που δεν ήταν δικά του. Επίσης, είχε ζητήσει συγγνώμη από τη φίλη του, υποστηρίζοντας ότι την έμπλεξε άδικα.

Εργάστηκε ως σερβιτόρα

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου είχε γίνει γνωστή το 2019 από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι γνωριμιών «Power of Love». Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού η 28χρονη Eλενα είχε καταφύγει στο Κουφονήσι, όπου εργάστηκε ως σερβιτόρα. Στη συνέχεια, υπήρξε πρωταγωνίστρια στα «Διλήμματα», μια ενότητα με δραματοποιημένες προσωπικές ιστορίες τηλεθεατών σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Τον περασμένο Αύγουστο είχε ανακοινώσει στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον τότε σύντροφό της, ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ρεγγενίδη, στον οποίο είπε το μεγάλο «ναι» και σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε φωτογραφία με το εντυπωσιακό μονόπετρο που της προσέφερε.

Όμως, έναν μήνα μετά, φαίνεται ότι η 28χρονη έχασε για δεύτερη φορά στο… «Power of Love»! Ο δεσμός της αγάπης με τον εκλεκτό της φαίνεται ότι κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος μετά τη σύλληψή τους με τα οκτώ κιλά κοκαΐνη. Ο γάμος δεν έγινε ποτέ και τώρα η 28χρονη μαζί με τους συνηγόρους υπεράσπισής της ρίχνουν την ευθύνη για τα ναρκωτικά στον παραλίγο σύζυγό της.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...