Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νόβα-Παναγιώταρου: Δίδυμο «φωτιά» στη Μύκονο!

❱❱ Παναγιώταρου και Νόβα φόρεσαν τα ροζ μαγιό τους και ξεχύθηκαν στις πλαζ της Μυκόνου«Αναστέναξε» η Μύκονος στη θέα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και της Τζούλια Νόβα.

Οι δύο ξανθιές «σεξοβόμβες» βγήκαν για σεργιάνι σε πολυσύχναστες πλαζ του νησιού και στα κοσμικά Ματογιάννια μαγνητίζοντας τόσο τα βλέμματα όσο και τα φωτογραφικά φλας.

Σε ένα break από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, η πρώην παίκτρια του «My style rocks» και το άλλοτε κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» επέλεξαν ν’ αποδράσουν παρέα στο «πριγκιπάτο» των Κυκλάδων για να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους και τους instagram-ικούς λογαριασμούς τους με φρέσκο φωτογραφικό υλικό για τους χιλιάδες followers τους.

Μη φανταστείτε ωστόσο ότι εμφανίστηκαν στον κοσμοπολίτικο προορισμό ασυνόδευτες. Απεναντίας, η Αλεξάνδρα ταξίδεψε στη Μύκονο με τον σύζυγό της, τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, και η Τζούλια με τον δικό της σύντροφο, τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

Καλλίγραμμα κορμιά

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις δύο καλές φίλες στην παραλία του Ορνού να περπατούν στην αμμουδιά φορώντας fluo ροζ ολόσωμα μαγιό, που αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα κορμιά τους. Το σίγουρο είναι ότι η πίσω όψη τους κέρδισε τις εντυπώσεις και δεν πέρασε απαρατήρητη από τους παπαράτσι. 


«Κοιτάξτε το πουλάκι» • Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος απαθανατίζει τα κορίτσια (αριστερά: Νόβα, δεξιά: Παναγιώταρου)

Οι τελευταίοι εντόπισαν τις δύο καλλονές και σε νυχτερινή έξοδο με τους αγαπημένους τους, ν’ απολαμβάνουν τη βόλτα τους στα γραφικά δρομάκια του νησιού. Σ’ αυτή την by night τσάρκα τους, μάλιστα, ήταν παρούσα και μια άλλη γνώριμή μας από το «My style rocks», η Εφη Αναστασοπούλου.


Από αριστερά: Αριστομένης Γιαννόπουλος, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Τζούλια Νόβα και Γιάννης Μάρκου

—-

Τουνάρα με «θανατηφόρες» καμπύλες


Η Θεσσαλονικιά με τον Νώντα Παπαντωνίου

Στη Μύκονο συνεχίζουν τις διακοπές τους (μαζί με τα… σορόπια!) η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου, ανταλλάσσοντας φλογερά ερωτικά φιλιά μέσα κι έξω από τη θάλασσα!

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά, που έγινε γνωστή μέσα από το «My style rocks», φάνηκε για άλλη μια φορά… ασυγκράτητη με τον αγαπημένο της μπασκετμπολίστα, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν στην ομάδα του Πανιωνίου κι έκανε extreme εμφάνιση με ξανθό μαλλί στο «πριγκιπάτο» του Αιγαίου, πιθανόν για να είναι… ασορτί με την εκλεκτή της καρδιάς του!


Η πίσω όψη της Ιωάννας Τούνη

Η πρώην παίκτρια του reality μόδας του Σκάι συχνάζει ως επί το πλείστον στην παραλία του Ορνού, δείχνοντας στα πλήθη τα σέξι μαγιό της και τις θανατηφόρες καμπύλες της, όπως επίσης και το πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύντροφό της! «Κολλήσαμε»!


spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα