Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025

Πλήθη προσκυνητών στη Μονή της Παναγίας Σαϊντνάγια, που αποτελεί ανά τους αιώνες...

Είκοσι μίλια βόρεια της Δαμασκού, σε μια ορεινή τοποθεσία,...

Νόα Σεντίνεο: «Λάιτ» ο νέος Ράμπο

Ο νέος «Ράμπο», που θα πάρει τη σκυτάλη στον...

Γιώργος Μαζωνάκης: Σε ψυχιατρική κλινική ο τραγουδιστής

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαζωνάκης από νωρίς...

Σμαράγδα Καρύδη στην Αίγινα με σούπερ birthday cake

Τα γενέθλιά της, παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα, γιόρτασε...

Η άγρια συμμορία με τα χακί

Χειροπέδες σε τέσσερις φαντάρους που μαζί με άλλους δύο συνεργούς χτυπούσαν καταστήματα της Πάτρας.

Το πρωί φαντάροι, το βράδυ σεσημασμένοι ληστές! Τέσσερις νεαροί που υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού Πάτρας (ΚΕΤΧ) είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα μαζί με ακόμα δύο άτομα και τα Σαββατοκύριακα στις εξόδους τους γίνονταν ο φόβος και ο τρόμος καταστηματαρχών της Πάτρας. Η αρχή του τέλους για τους στρατιώτες-ληστές (23, 22, 21 και 21 ετών) και των δύο συνεργών τους έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, κατά τη διάρκεια ληστείας σούπερ μάρκετ στον Αγιο Διονύσιο.


Οι δύο 21χρονοι πήγαν στο κατάστημα στην οδό Μουρούζη και με την απειλή όπλου άρπαξαν 3.800 ευρώ. Ομως η υποδιευθύντρια του καταστήματος άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ένας 57χρονος πελάτης να προσπαθήσει να ακινητοποιήσει τον έναν από αυτούς. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι με όπλο κρότου λάμψης το οποίο είχε μετατρέψει έτσι ώστε να δέχεται βολίδες! Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δύο δράστες και λίγο αργότερα πέρασαν χειροπέδες σε ακόμα δύο φαντάρους. Την επομένη εντόπισαν τον ένα από τους συνεργούς και αναζητείται άλλος ένας. Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, χτυπούσαν τους στόχους τους ανά ζευγάρια (ο ένας έμπαινε στα καταστήματα-στόχους και ο δεύτερος περίμενε με δίκυκλο για να διαφύγουν), ενώ πάντα φορούσαν άλλα ρούχα μέσα από εκείνα με τα οποία έκαναν τις ληστείες.


Οι πέντε οδηγήθηκαν χθες το πρωί στον εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή αύριο Τρίτη. Τα μέλη της συμμορίας, εκτός από την κατηγορία των ληστειών, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, αλλά και για αδικήματα περί όπλων, κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών, καθώς στα σπίτια ορισμένων από αυτούς βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης. Για την ώρα έχουν εξακριβωθεί δέκα περιπτώσεις ληστειών, ενώ έχουν κατασχεθεί από την Αστυνομία τρία αυτοκίνητα και τρία μηχανάκια.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Σε ίδρυμα στην Τήνο η τυφλή σύζυγος του ηθοποιού Δημήτρη Καλλιβωκά

Ούτε λεπτό δεν μπόρεσε να ζήσει μακριά από την...

Κονσέρτα για… πολυβόλα με Μάτσα & Κεφαλογιάννη

Εκείνη στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών, εκείνος στο Ωδείο Ηρώδου...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Τρυφερό «κλικ» από το μαιευτήριο για την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει τον τελευταίο καιρό η...

Γιώργος Μαζωνάκης: Σε ψυχιατρική κλινική ο τραγουδιστής

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαζωνάκης από νωρίς...

Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου Κύριλλος: Ο «Παπαφλέσσας της Παναγιάς»!

Στα δύο αλησμόνητα νησιά της Παναγίας μας, την Ιμβρο...