Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025

«Με τον Γιώργο Λιάγκα δεν υπήρξα φίλος, εξ αντανακλάσεως κάναμε παρέα»

Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα καθώς πρόσφατα αντάλλαξαν πυρά για την υπόθεση της Δήμητρας Ματσούκα.

Μανιφέστο «Μαζω» επί σκηνής

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Γιώργος Μαζωνάκης, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, σε εκείνους που, όπως είπε, «νομίζουν πως ορίζουν» τη ζωή του τα τελευταία τρία χρόνια, στους οποίους είπε: «Φτάνει!».

Διευθυντής σε σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Μπέζος

Αγόρασε... «Σούπερ μάρκετ» o Γιάννης Μπέζος;

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Τετ α τετ για τους πρώην Άλκη Κούρκουλο και Ευγενία Δημητροπούλου

❱❱ Η Δημητροπούλου έπεσε στην αγκαλιά του Κούρκουλου και φιλήθηκαν στην πρεμιέρα του «Master Class»

Η Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Master Class», στο θέατρο «Χορν», και εκεί συνάντησε τον πρώην της, Άλκη Κούρκουλο.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η ηθοποιός έπεσε στην αγκαλιά του και τον φίλησε. Κι εκείνος, όμως, δεν έμεινε απαθής… Παρότι ως άνθρωπος δεν είναι εκδηλωτικός, ανταπέδωσε το φιλί κι έδειξε με τη σειρά του ότι χάρηκε πολύ που την είδε.

Στη συνέχεια, οι δυο τους είχαν μια σύντομη κουβέντα -πάντα σε ζεστό κλίμα- και καθένας μπήκε στην αίθουσα για να παρακολουθήσει την παράσταση με την παρέα του. Εκείνος συνοδευόταν από τη σεναριογράφο Άσπα Καλλιάνη και εκείνη από συναδέλφους της, και όχι από τον σύντροφό της, τον γλύπτη και επιχειρηματία Δημήτρη Ρουσσέτο.

Η Ευγενία και ο Άλκης ήταν μαζί για περίπου τέσσερα χρόνια και χώρισαν πέρυσι τον Νοέμβριο, αποφεύγοντας οποιαδήποτε δήλωση. Μόνο η γλυκιά ηθοποιός είχε πει αργότερα σε συνέντευξή της: «Πριν φύγω από μια σχέση, δίνω πολλές ευκαιρίες. Αλλά, αν πω “Τελείωσε”, είναι οριστικό. Βέβαια, καμιά φορά είναι πιο δύσκολο να δώσεις τέλος όταν δεν υπάρχει συγκεκριμένο γεγονός που να κλονίζει τη σχέση σου».

Χαμογελαστή στην αγκαλιά του

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Ο πιτσιρίκος που έγινε δεξί χέρι του Καρρά!

Ο Γιάννης Γκιούρας έχει ενορχηστρώσει εκατοντάδες τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδάμε μέχρι σήμερα.
spot_img









Μποζουκια Αθηνα