Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025

Γνωστός ηθοποιός έγινε 41 χρονών – Η έκπληξη των παιδιών του

Τα γενέθλιά του είχε ο γνωστός ηθοποιός και δέχτηκε μία όμορφη έκπληξη από τους γιους του.

«Καλημέρα Ελλάδα» με δυο νέα πρόσωπα

Το «Καλημέρα Ελλάδα» συνεχίζει ακάθεκτο το 2026 στον τηλεοπτικό αέρα προς πείσμα κακόβουλων φημών που έχουν κατακλύσει αυτή την εβδομάδα τη μιντιακή αγορά.

Μυθοπλασία Alpha: Σταθερά πρώτη το 2025, με ποιότητα που κερδίζει την εμπιστοσύνη...

Η μυθοπλασία του Alpha ηγείται της τηλεθέασης τη σεζόν του 2025 και καταγράφει πρωτιές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης – όχι μόνο σε επίπεδο αριθμών, αλλά κυρίως σε επίπεδο συνολικής τηλεοπτικής πρότασης.

«Survivor»: Η πρώτη τριάδα των παικτών αποκαλύπτεται – Την Κυριακή η πρεμιέρα

«Survivor» το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα την Κυριακή...

Οικειοθελής αποχώρηση, bullying και ξεκατίνιασμα στο «GNTM 2»

Αγριεύει το πράγμα στο reality του Star. Στο επεισόδιο του «Greece’s Next Top Model» που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας το… μενού είχε απ’ όλα: την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρτίνας, την επιστροφή της Σουζάνας στον διαγωνισμό κι έναν καβγά μπροστά στην κριτική επιτροπή, με αφορμή το bullying που κατηγορήθηκε ότι κάνει η Κάτια στην Ελευθερία!

Ακόμη μία φορά, λοιπόν, στο επίκεντρο των εξελίξεων βρέθηκαν τα μέλη της κλίκας F.F., που, όπως αποκάλυψε χθες η Μαρτίνα μιλώντας στο πρωινό του Star, δεν σημαίνει τελικά «Final Five», όπως φημολογούνταν έως τώρα, αλλά «Fantastic Five».

Όλα άρχισαν όταν η Μαρίνα ρωτήθηκε από τους κριτές γιατί ήταν εκνευρισμένη στην τελευταία φωτογράφιση κι εκείνη τους απάντησε πως ήταν έτσι επειδή η Κάτια κάνει συνεχώς bullying στην Ελευθερία και την ώρα που η τελευταία φωτογραφιζόταν έκανε ένα άκομψο σχόλιο.

Η Ελευθερία, με τη σειρά της, όταν τη ρώτησαν οι κριτές αν ισχύει κάτι τέτοιο, απάντησε πως συμβαίνει συχνά, αλλά δεν ήθελε να επεκταθεί παραπάνω. Κάπως έτσι μπήκαν στον… χορό και άλλες παίκτριες, με αποτέλεσμα οι διαγωνιζόμενες να χωριστούν σε δύο στρατόπεδα. Η Ελευθερία παραδέχτηκε τελικά πως συνεχώς της μιλάνε άσχημα ορισμένες συμπαίκτριές της, ενώ η Σουζάνα την κατηγόρησε πως λέει ψέματα.

Κάποια στιγμή οι κριτές ρώτησαν την Κάτια γιατί κάνει bullying στην Ελευθερία, με τη διαγωνιζόμενη να απαντά πως ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός δεν ισχύει, λέγοντας πως απλώς έκανε ένα σχόλιο με τις φίλες της, όπως κάνουν όλες την ώρα της φωτογράφισης.

Τόνισε, μάλιστα, πως δεν θα έλεγε ποτέ κάτι πίσω από την πλάτη άλλης κοπέλας, με τη Μαρία δίπλα της να γελάει και να λέει ειρωνικά «ποτέ»! Εκεί πήγε να… ξεφύγει το πράγμα, με την Καγιά να αποφασίζει να διακόψει τη διαδικασία για λίγο, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ζήτησε συγγνώμη

Λίγο μετά πάντως η Κάτια πήγε προς τις κοπέλες, λέγοντας πως θα ήθελε να το συζητήσει μαζί τους, γιατί την ενόχλησε ο χαρακτηρισμός «bullying», αλλά δεν είδε μεγάλη ανταπόκριση για κουβέντα. Ζήτησε δε συγγνώμη πρώτα από την Ελευθερία και μετά από τις υπόλοιπες, αν θεωρούν πως τους κάνει bullying, τονίζοντας πως δεν ισχύει αυτό. Η Σουζάνα, όμως, ήταν εκνευρισμένη και ζήτησε από την Ελευθερία να πάει να της μιλήσει «χωρίς δικηγόρους» για να λυθεί η παρεξήγηση μεταξύ τους, κάτι που προκάλεσε νέα ένταση.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Διευθυντής σε σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Μπέζος

Αγόρασε... «Σούπερ μάρκετ» o Γιάννης Μπέζος;

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη
spot_img









Μποζουκια Αθηνα