Ο «μισθοφόρος» άναψε φωτιές για το επερχόμενο «Survivor All Star»!

Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης και Κώστας Αναγνωστόπουλος στο «Survivor All Star»;

Μια αινιγματική φωτογραφική ανάρτηση του «μισθοφόρου» στο Ιnstagram, που εν συνεχεία κοινοποιήθηκε και από τον νικητή του «Survivor 2», λειτούργησε ως αφορμή για να ξεσπάσουν φήμες πως οι τρεις πρώην παίκτες του άγριου reality του Σκάι θα επιστρέψουν στους δέκτες μας για τις ανάγκες της special εκδοχής του, που ετοιμάζει το κανάλι του Φαλήρου σε συνεργασία με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πολλά έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής σχετικά με τα άτομα που θα βρεθούν ξανά στον Άγιο Δομίνικο, ενώ πρόσφατα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα έπαιρνε μέρος στο «Survivor All Star», απάντησε ως εξής: «Εξαρτάται από το ποιοι θα πηγαίναμε». Όσο για τη φωτογραφία που ανέβασε τώρα στο Instagram, φουντώνοντας τα σενάρια που κυκλοφορούν ήδη για τους συμμετέχοντες, «όλα θα λυθούν σύντομα… στην πίστα» σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής του, βάζοντας μάλιστα και hashtag το #survivorallstar.

Να θυμίσουμε ότι την αποκάλυψη πως ετοιμάζεται η special βερσιόν του reality, που χαρακτηρίστηκε «φαινόμενο» το 2017, «τρελαίνοντας» τα μηχανάκια τηλεθεάσης της Nielsen, έκανε στις αρχές του μήνα η Κατερίνα Δαλάκα σε τηλεοπτική εκπομπή του Open. «Απ’ ό,τι ξέρω, το “Survivor All Star” θα γίνει του χρόνου τον Σεπτέμβριο. Το ξέρω αυτό. Δεν μου έχει γίνει πρόταση, αλλά το γνωρίζω» δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Έλα, χαμογέλα» η νικήτρια του τρίτου κύκλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου