Η «λαβωμένη» Ραφαέλα Πλαστήρα δεν πέρασε στις 40 φιναλίστ του Mις Κόσμος

Τι κι αν χόρεψε μέχρι συρτάκι με πρησμένο πόδι, η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα δεν κατάφερε να διακριθεί στον διεθνή διαγωνισμό Μις Κόσμος, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το περασμένο Σάββατο.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΛΗ

«Έζησα μία από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής μου. Ο διαγωνισμός Miss World ήταν ένα όνειρο για εμένα» δηλώνει στην «Espresso» μετά το τέλος της προσπάθειάς της, που δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία, αφού δεν μπήκε ούτε στη λίστα με τις 40 φιναλίστ του τελικού της διοργάνωσης. «Το γεγονός ότι εκπροσωπούσα τη χώρα μου στον διαγωνισμό με έκανε να προσπαθήσω πάρα πολύ, να δώσω το 1.000% των δυνατοτήτων μου… Αισθάνομαι ότι αδικήθηκα» αναφέρει στη συνέχεια, εξηγώντας τους λόγους: «Έπαιξε ρόλο ο τραυματισμός μου, διότι έχασα χρόνο από την προετοιμασία μου, όπως επίσης οι δοκιμασίες του διαγωνισμού που εγώ δεν συμμετείχα. Παρ’ όλα αυτά, δεν τα παράτησα. Έτρεξα κι ας μην αισθάνομαι το πόδι μου».

Να θυμίσουμε ότι λίγο πριν από την τελική φάση του διαγωνισμού η Ραφαέλα Πλαστήρα είχε καταγγείλει μέσω της «Espresso» επίθεση από την εκπρόσωπο της Αυστραλίας Sarah Marschke. Όπως είχε ισχυριστεί, καθώς γυρνούσαν όλες οι φιναλίστ από μια εκδήλωση με το λεωφορείο, η Μις Αυστραλία την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να της γυρίσει το πόδι και να πάθει διάστρεμμα.

Δεμένο με επίδεσμο το πόδι της Σταρ Ελλάς

«Η κοπέλα που μου επιτέθηκε υποστήριξε ότι έγινε κατά λάθος και ήταν ατύχημα, αλλά με έσπρωξε επίτηδες. Από την αρχή έδειχνε μια κακία για εμένα» μας είχε πει. Παρ’ όλα αυτά η Σταρ Ελλάς αγωνίστηκε για το στέμμα, χορεύοντας μέχρι και συρτάκι επί σκηνής με πρησμένο πόδι. Ήταν μια τίμια προσπάθεια, που όμως δεν είχε αναγνώριση.

Η Ραφαέλα βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και μας μιλάει για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια: «Από τον Ιανουάριο του 2020 το πρακτορείο μου Happy People models μου έχει κλείσει ήδη δουλειές με γνωστούς σχεδιαστές στο Μιλάνο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...