Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Οι celebrities άλλαξαν φύλο

Λαμπεροί πρωταγωνιστές της showbiz «άλλαξαν» φύλο και τους αρέσει πολύ! Ένας μετά τον άλλον τραγουδιστές, παρουσιαστές, ηθοποιοί, ακόμη και σεφ της TV υποκύπτουν στη νέα κατηγορία της εφαρμογής FaceΑpp που κάνει... θραύση στο διαδίκτυο, μεταμορφώνοντας τις γυναίκες σε άντρες και το αντίστροφο, με τα αποτελέσματα να γίνονται viral στα social media.

Η καινούργια «τρέλα»… σαρώνει στο πέρασμά της, με τους celebrities να παθιάζονται ολοένα και περισσότερο με τη φανταστική «μετάλλαξη» που προσφέρει το application. Πρόκειται για την ίδια εφαρμογή που πέρυσι τέτοια εποχή είχε «γεράσει» ξαφνικά όλο το star system σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τούτη τη φορά όμως μιλάμε για ακόμη πιο ενδιαφέρουσα ιδέα, με τους διασήμους να απολαμβάνουν την «αλλαγή» του φύλου τους, την ώρα που ο σατιρικός λογαριασμός Greek Arrow στο Instagram ανέλαβε να «μεταμορφώσει» πολλούς από αυτούς, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες τους που υπάρχουν στη δημοσιότητα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν αντιστάθηκε στην πρόκληση, δοκίμασε την τύχη του με την εφαρμογή και το αποτέλεσμα ήταν… μοναδικό. Ως γυναίκα θα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, με μακριά, πλούσια καστανά μαλλιά, λεπτά φρύδια και λαμπερό χαμόγελο.

φ4

Την έκπληξη έκαναν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Νίκος Μουτσινάς. Οι δύο φίλοι πόζαραν χαμογελαστοί στο πλατό του «The 2night Show» κι έπειτα… πάτησαν το κουμπί!
Ο οικοδεσπότης του ΑNT1 «μεταλλάχθηκε» σε μια συμπαθέστατη μπαμπάτσικη κοπέλα με ελαφριά μπούκλα, ενώ ο παρουσιαστής του Σκάι σε Αγγλίδα φοιτήτρια.

Φ7

Η Σίσσυ Χρηστίδου από φλογερή κοκκινομάλλα έγινε ένας γοητευτικός νεαρός με κοντά μαλλιά, γένια τριών ημερών και μεγάλο μέτωπο, μοιάζοντας στα μάτια με τον χολιγουντιανό σταρ Τομ Κρουζ.

φ5

«Αλλαγή» φύλου και για τον Σωτήρη Κοντιζά. Το αποτέλεσμα δεν διαφέρει πολύ στα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με την ελιά του να παραμένει στη θέση της! Ο σεφ μοιάζει με μακρυμαλλούσα Γιαπωνέζα πρωταγωνίστρια.

φ8

Η Σοφία Μουτίδου «μεταμορφώθηκε» σε άντρα με καταγωγή από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα! Μελαψός, με κοντά μαλλιά, μούσι και «γεμάτα» μάγουλα, αλλά με το ίδιο γλυκό χαμόγελο, η ηθοποιός έδωσε…ρέστα.

φ10

Ο Σάκης Ρουβάς δεν είχε μεγάλη διαφορά. Τα χαρακτηριστικά του έμειναν ίδια, με μόνη εξαίρεση τα μακριά, καλοχτενισμένα μαλλιά του. Θα μπορούσε να ήταν η σωσίας του ή η κόρη του!

φ3 2

Η Φαίη Σκορδά δοκίμασε και εκείνη την τύχη της στο FaceApp. Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» «μεταμορφώθηκε» στον δίδυμο αδελφό της -αν είχε-, με κοντά, ανοιχτόχρωμα μαλλιά, στρογγυλό πρόσωπο και μούσι.

φ1 3

Ο γόης… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια «έπαιξε» και κέρδισε, καθώς η μετάλλαξή της σε αγόρι ήταν πετυχημένη, αφού ως άντρας θα είχε μεγάλη πέραση, λόγω του στιλ, των πράσινων ματιών και του προχωρημένου κουρέματος.

φ2 2

Η ομορφιά της Κατερίνας Στικούδη «πέρασε» και στο άλλο φύλο! Η εφαρμογή την ανέδειξε σε ένα πολύ όμορφο αγόρι, που θα μπορούσε να είναι μέλος συγκροτήματος ή πρωταθλητής στο skateboard, μελαχρινός και κούκλος.

φ6 1

Το πιο απίθανο αποτέλεσμα ήταν της Δέσποινας Βανδή, με το application να τη «μεταμορφώνει» σε έναν νεαρό άντρα που είναι… φτυστός ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! Με βλέμμα βαθύ και δερμάτινο σακάκι, θα μπορούσε να ντουμπλάρει τον ηθοποιό στις ταινίες του.

φ9 2

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...